Snsyda Edus35 ya ben böyle bir şey görmedim duymadım. Ne yiyoruz ne içiyoruz arkadaşlar. Ben folik asit vitamin yok ceviz meviz bunlara da abanmadım ki. Resmen kaburgam kırılacak. Bir bebek her dakika mı hareket eder.
Edus35 Snsyda maşallah diyelim önce 🧿 valla bende anlam veremiyorum doktorumda şaşkın hep üstelik kız benim😂
MMerve34 251211 bende yok valla tam uyumak falan akşam saat 10 da bi dalar gibi oldum dedim kalkayım gece uyurum gece oldu yine ayaktayım😂
Edus35 Rabiajc bence çok sıkıntılıysa doktora danış kafan rahat olsun herkesin hamileliği aynı değil kuzum belki ilaca başlar magnezyum gibi
Snsyda Edus35 vallahi benim ki de aynı kız ve doktoru geçtim her nst de hemşire hareketleri yüzünden kriz geçirecek artık sürekli aletin olduğu yerden kaçtığı için 💆🏽♀️
Edus35 Snsyda hahahahha yarım saat oldu acilden geldik ağrım vardı gittik nst sürekli bi sağ sol kaya kaya bizim ebede şaşkın😂😂😂
251211 MMerve34 valla yer mekan saat fark etmiyor zaten uyku sorunu yaşıyorum biraz durup uyuyum diye lüksüm yok 😁😁 (gebelik önceside uyku sorunu yayaşan biri olarak) 😁
251211 Rabiajc 22. Haftamdayım regli sancı gibi oluyor rahim büyüdüğü için devam ediyor ağrılar kanaman yoksa bi de doktorun bebeğin durumu iyi diyorsa endişe etme strese girme bol bol dinlen
Tugba_ylcn Edus35 28 haftayım uyku kalmadı psikolojim.bozuldu tansiyon oynuyor uykusuzluk bebisi etkiler mi anneler
Edus35 Tugba_ylcn valla herkes uykusuz etkilemiyordur diye düşünüyorum hergün ayaktayız tabi dinlenmek de lazım ama keyfi yapmıyoruz ki bu durumu da ne yazıkki🥴