Gündüz hareket etmiyor gecede durmayan bir bebem var .😂😂38 +4. Son 10 gün
Kimler.hangi haftada kaç gününüz kaldı
Sila_ozdemir42 40+3 gelmeye niyeti yok kızçemin cuma günü tekrar gideceğim bakalım ne olacak🙈
GPinar Sağlıkla al kucağına inşallah benim kızçemde yerleri rahat gelesileri yok
Sila_ozdemir42 şöyle 30 lu haftaları görünce acayip özeniyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 biz daha 21+2 139 günümüz kaldı
Sila_ozdemir42 Amin kuzum herkes sağlıkla alsın kucağına 🥰sorma baya rahatlar içerde gelmiyorlar :)
Nil00 bende öyleydim ama göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor daha dün hamile olduğumu öğrenmiş gibiyim hatta diyorum tadını çıkaramadım sanki çabuk geçti diyorum 😂 sağlıkla al kucağına canim
Sila_ozdemir42 38+3 son 11 hiç gücüm kalmadı 😔
Nil00 o kadar hızlı geçiyor ki, nasıl geçecek derken 🥲 şu an son 3 ü gördüm
Sila_ozdemir42 7gün😳😱
Sila_ozdemir42 33 haftadayız sağ Salim kavuşmak istiyorum 🥲💙
Derinnmom kucağına aldığında hepsi geçiyor unutuyorsun diyorlar sağlıkla al kucağına inşallah
27 den selamlar 😂 ikizlere hamileyim 10 aylıgım sanki 😂 biran once gelsede dogursam
Suzan-5656 insallah
Sila_ozdemir42 37+6, son 15 gün .. ilk oğlum 39+6′da doğmuştu inşallah bu o kadar beklemez🥲🥲
edasontr ayyy maşallah inşallah canım
Sila_ozdemir42 hepimiz sağlıkla alırız inşallah 🙏🏻 sizde vajinada batma bi de bebek hareketlerinde sertlik var mı? Benim çok ağrım oluyor ya
- Düzenlendi
Sila_ozdemir42 51🤯 32+5
Sila_ozdemir42 son 19 gün görünüyor uygulamaya göre 😊 37.ci haftadayim ❤️❤️ gündüzleri nerdeyse yok denecek kadar az hareketleri kızımın ama geceleri hafif de olsa hissediyorum kivrandigini 😅 inşallahhhh ablası gibi 40. Haftaya kadar beklemem:) gerçi az da kaldı 40 olsa da çok farketmez yeter ki sağlıkla hayırla gelsinler, kavuşalım 🌸🌸🌸🍀🍀🍀
LamiyaCetinkaya zamanlarında gelsinler insallah