Birmeft evet canım geçti doğum yaptım uykusuzluktan tekrardan oldu galiba ama şu an iyiyim teşekkürler 🥰
Suzan-5656

- 2 Nis 2024
- 21 Eyl 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Kızlar yardım gözlerim çıkacak ne yapmalıyım tartışmasında
- Yarın Doğuma Gidiyorum👼 tartışmasında
Gamzenur123 çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲🥰
- Yarın Doğuma Gidiyorum👼 tartışmasında
Merhaba herkese yarın bebeğime kavuşuyorum inşallah 40. Haftada sezeryana kadar verildi sabah hastaneye gidecem dualarınızı bekliyorum 🤲
- Kızlar evde tekim tartışmasında
Mom89_ eşiniz nerde kendinize Meryem suresi açın çok iyi geliyor 🥰
- Yaş Kaç ve Bebiş Haftası 👶🌸 tartışmasında
Betullkaratass Allah razı olsun cümlemize inşallah 🤲 bende bekliyorum gelesi yok heralde yarın bi kontrole gideceğim bakalım
- Yaş Kaç ve Bebiş Haftası 👶🌸 tartışmasında
Betullkaratass 23 yaşındayım 39+6 haftalık ilk bebeğim🫶
- Atarsa kaç tartışmasında
Fundablkl1 sorma canım ne yürüyüşler ne işler yapiyorum gelsin diye nazlı oğlum🥲 perşembe günü gidecem doktora bakalım😌
- Atarsa kaç tartışmasında
Fundablkl1 uygulamaya göre 01 ne gelen var ne giden yerinde çok rahat bebiş🥴
- 39+0 bunalma tartışmasında
Musab_alperen1621 acaba inatçı bebişlerimiz mi olacak 🥴
nursumdem maalesef canım perşembe 40 oluyor gidecem bakalım
nursumdem bende öyleyim. 39+5 ne gelen var ne giden sanki adet olacam hissi var biraz bide aşırı gerginlik sinir stres
- SON 99 ADETENDİR DİYE :)) tartışmasında
S12e28h46 son 8🥹❤️ uygulamaya göre
- Son tahminler yakında cinsiyeti öğreneceğim tartışmasında
Mesen tüm özellerde var canım ben öyle biliyorum tüm fotoğrafları netti benim bebeğimin şimdi devlete gidiyorum kara bi kağıt veriyor😬
- Morfoloji tartışmasında
Deletedmon_98 ameliyattan sonra hiç adet görmedim 2 hafta ilişki yasaktı hemen sonra hamile kaldım ama çok iyi bir dr du
Bbk88 rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🤲❤️
Bbk88 evet canım varikosel ameliyatı oldu benim de bildiğim 4 iyi ama ameliyattan sonra 2 ye çıktı eşim ameliyat olduktan sonra hemen hamile kaldım
Bbk88 bu güzel bişey ama benim eşimin 0 dı ameliyat oldu 2 ye çıktı öyle hamile kalabildim
- Başına gelen var mı (kanama) tartışmasında
Kelebek2021 bende yaşadım canım Protestan ve fitil kullandım 1 haftaya kadar azar azar lekeler geldi sonradan kesildi
- Hastne tartışmasında
Altunertn normalde özele gidiyordum bu üçtür devlete randevusuz gidiyorum son ayımda olduğum için fiş veriyorlar sorun çıkmıyor yani
- Hastne tartışmasında
Altunertn Meraba canım ben randevusuz gidiyorum son ayda olduğumuz için fiş kesiyorlar