Elf0241 İki aydır deniyorum olmuyor bu ay 3. denemem olacak umarım bu ay olur hepimizin kızlar. 19 aylık bir bebeğim var çok şükür kardeşi olsun istiyorum ama sütten kesmeden hamile kalamayacağım galiba. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
mrp2023 Elf0241 ben hayatımda hiç pozitif görmedim testleri 😂 o kadar alıştım ki nasip ya artık kafaya takınca hiç olmuyor inanın
Elf0241 mrp2023 inşallah hayırlı ve en zamanda görürsün canım pozitif görüpte kanda negatif sonuç almak beni baya sarstı kendimi hamile sandım gece uyurken dikkat ediyorum filan hahah ay bir daha test yapmam tövbe😄
Melekprenses Elf0241 sanssizlik olmus yani birkac testte de pozitif cikmasi ilginc. 1tane olsa derim test bozuk 2tane olunca insan tabiki heveslenir.. bu ay gercek sonuc olarak pozitif gorursun insallah 🤲
mrp2023 Elf0241 sizinki daha zormuş doğru söylüyosunuz valla inşallah hepimizz pozitif olur ve sağlıcakla kucağımıza alırız ya
Melekprenses Ne durumdasiniz hanimlar adet olacaklar oldu mu ? @Zehrftma @Ebru1234 @Umutlabekleyis @Diladeniz2 @nununundunyasi @icedlatte @Donthappymom @YesimAykut @mrp2023 @Denizevren @HESA20 @Kur @Busraltn @Gzn07 @Furqane2002 @ilkgozagrim__ @Tansuia @Elf0241
YesimAykut Melekprenses bu ay aşılamaya başladı doktorum şuan gonal f kullanıyorum adet oldum bitti hayırlısı❤️🤩
bsra4213 Melekprenses selam bu ay tekrar ovülasyona başladım bugün başladım inşallah güzel haber alırız Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın inşallah
bsra4213 Melekprenses ben 2 ay bi denedim ama eşim gece işine gidiyordu pik günlerde olmadı bile canım bu ay günü gününe uyuyacağım
Melekprenses bsra4213 sanssizlik olmus deneseydin hamile olabilridin ama nasip diyelim canim bu ay guzel haberleri aliriz cok amin gonlumuzdekini nasip etsin 🤲 kiz evlat 🩷
yasamblogz Benimde bat 22 subat ovulasyon ile takip ettik gün aşırı ilişki yaşadık Allah hepimizin hakkında hayırlısını ve güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah
yasamblogz Melekprenses var evet ama bir yandanda bastırmaya çalışıyorum negatife yer olsun biraz , bu ay ilk denememiz 2 yıllık evliyiz hep korunduk keşke tekte olsa her ay bu psikoloji zor gün saymak ..😂
nurkb Melekprenses hadi inşallah martta buraya güzel haberler bırakırız benim de pkos var yumurtlama günleri belirsiz 8 aydır deniyoruz 🥺
Melekprenses nurkb amin canim gönülden isteyip tevekkulu birakmazsak Allah nasip eder ondan gelene raziyiz mutlaka en guzelini nasip edecek 🤲 vakti gelmis olsun senin icin bu ay 💕