yasamblogz Melekprenses var evet ama bir yandanda bastırmaya çalışıyorum negatife yer olsun biraz , bu ay ilk denememiz 2 yıllık evliyiz hep korunduk keşke tekte olsa her ay bu psikoloji zor gün saymak ..😂
Melekprenses yasamblogz ilk denemeyse hemen stres yapma ben ilk geceden kaldim hamile 🤭🫣 ama diger hamileliklerimde 2 ayda oldugu da oldu ilumsuz dusunceleri unut ..ilk bebek ilk heyecan
Melekprenses nurkb amin canim gönülden isteyip tevekkulu birakmazsak Allah nasip eder ondan gelene raziyiz mutlaka en guzelini nasip edecek 🤲 vakti gelmis olsun senin icin bu ay 💕
Melekprenses ilkgozagrim__ supeeer yaaa buyuk oglum 22nisan dogumlu esim 23 bisan dogumlu😄 ismini ne koyacaksin ?
Umutlabekleyis Melekprenses yok canım dondurulmuş embriyo bi ay dogum kontrol hapı kullandırıyo hoca sonrasında bi adet daha görcem sonra transfer
nununundunyasi Melekprenses 7 gündür ovulasyon testi yapıyorum daha çift çizgi görmedim ama gün aşırı ya da 2 günde bir deneme oldu bakalım bu haftadan umitliyimm özellikle 14subat 🔥 sende nasıl canım durumlar
Melekprenses nununundunyasi bende bugun ovulasyona basliyorum onceki gun bitti adetim. Ilk defa ovulasyon deneyecegim yumurtlama ne zaman gorurum merak ediyorum. Degerlendirme yapmadim ben daha ..
Gzn07 Melekprenses ben regl oldum canım günleri değerlendiriyorum hayırlısı olsun hepimiz için bat 1 Mart benimde
Gzn07 Melekprenses benim galiba yumurtlamam oldu kız kasık ağrım var WC’ye girdiğimde sümüksü akıntı geldi dün değil ondan önceki gün ilişkiye girdim sence bu akşamda mı denesem bilemedim kafam karıştı şimdi ya