nununundunyasi Merve-metin belirtilerin peşine çok düşme bence anlayamıyosun kafa karısıyor iyisi mi biraz adet gecikmesini bekle ❤️❤️
Kubra001111 nununundunyasi amin amin inşallah teşekkür ederim 1 yıl 2 aydır her ay Allah’ım adet olmadaj mucizem gelsin ilişki anında ben de dua ediyordum ya
nununundunyasi Kubra001111 dua stres yaptırmaz bebişim aksine O’na teslimiyet sunar. İnşallah güzel eyler hakkında ❤️❤️
Sehertass Babymom-s ikimizinde aynı galiba bende ya 10- yada 11 inde kesin olmam lazım çok heyecanlıyım sende sabah ilk idrarla yapsam cikarmi bişey varsa
Babymom-s Sehertass bence erken ☺️ yumurtlamayı ve çatlamayı gördükten sonraki 14. Gün test yalın deniyor o da adete tekabül ediyor genelde ama bence erken yapmayın çünkü erken gebelik testleri de adete 5-6 gün kala sonjç gösteriyor
YagmurCan11 Kızlar herkese merhaba. Belki yazım sizlere umut olur. 6 sene önce gebelik düşündüğüm dönemde pko olduğumu öğrendim. Defalarca çatlama iğnesi kullandım. En son doktorum tüp bebeğe yönlendiririz üzülme dediğinde dünyam başıma yıkılmıştı. Tüm ilaçları kestik ve o ay hamile kaldım. Şimdi kızım 5 yaşında :) 9 şubatta tekrar bir evladım olsun istedim. Doktorum 1 sene dene büyük ihtimalle olmaz gelirsin tedaviye başlarız dedi. İlkinde yaşadığım herşey tecrübe olmuştu hiç umursamadan eve geldim. 27 şubatta yaptığım test pozitif çıktı :) inanılır gibi değil ben bile bu kadar çabuk beklemiyodum ama kendinizi strese sokmazsanız ve rahat olursanız herşey yoluna giriyor. İnancınızı yitirmeyin ve rabbinize sığının. Sizlere tavsiyem yumurta çatlama döneminde şeffaf su gibi akıntımız olur o günlerde ilişkiye girin ve asla ilişki sonrası yerinizden kalkmayın. Ayaklarınızı tavana dikin ve bekleyin. Umarım mart ayında bol gebe haberi alırız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Smbemdy YagmurCan11 hersey kafada bitiyor evet kesinlikle .. vakti zamani geldiginde hamilelik oluyor Rabbimin bildigi gun
Furqane2002 Kızlarr napıyosunuz,reglime 2 gün kaldı karnım adet ağrısı gibi ağrıyo yüzümde sivilcede çıktı mide bulantımda var ama her ay olan ğögüs ağrım yok niye ağrımıyo göğüslerimm acabaa niye ağrımlyo kızlarr
Smbemdy Furqane2002 ben adet oldum canim.martta devam edermiyim bilmiyorum ramazanda ne kadar degerlendirebilirim .. hep gogus agrisi olacak diye birsey yok ki .. adet gununu bekle hayurlisiyla nasipse hamilesindir insallah
Sehertass Smbemdy dayanamadım yaptım zaten adete 9 gün var ama bişey çıkmadı dün akşam saatlerinde yapmıştım 🥺
nununundunyasi Smbemdy ayy napim sürekli tuvalete çıkıyorum gülün de başınıza gelsin inşallah 😂😂 siz napiyosunuz tek tek etiketlemicem yol arkadaşlarımm 🫂
Smbemdy nununundunyasi tuvalet bende normalde de var hamilelige gerek yok 😁😁 regl 3. Gunundeyim bitince oruca baslamis olacagim degerlendirebilirmiyim bilmiyorum oruc vuracak kesin belki bu ay es gecebilirim duruma gore jarsr verecegim
nununundunyasi Smbemdy 1 saatte 4 kez cise kalkmiyosundur herhalde 🤭 sakın ha orucu bahane etme Rabbimin gücüne gider 🥹 oruç sağlık sıhhat getirir sağlıklı olmak da sağlıklı bir gebelik inşallah 🙏🏻 düşünsene bütün kanın yenileniyor oruç tutunca daha ne istersin Allah’tan 🫀 asıl bu ay daha çok inan daha çok işte ondan 🫂
Smbemdy nununundunyasi oruc bahane etmek degil aslinda iftar sonrasi namaz ortalik topla teravih namazina camiye gitmek istiyorum esim.cocuklar da gidecek sirayla gidecegiz nasipse ufaklik var hepimiz gidemeyiz diye sirayla dedik. Sonra sahur var sabah okul var benim icin tatli yogunluk oluyor. Ramazanin mubarekligini tam anlamiyla gecirmek istiyorum. Olacagi varsa zaten olur bu ay kadar kafa yormam sadece.. duami bol bol ederim Rabbimden isterim o herseye gucu yeten olmazlari olduran nasibime yazarsa kiz evlat olur 🤲