Smbemdy nununundunyasi oruc bahane etmek degil aslinda iftar sonrasi namaz ortalik topla teravih namazina camiye gitmek istiyorum esim.cocuklar da gidecek sirayla gidecegiz nasipse ufaklik var hepimiz gidemeyiz diye sirayla dedik. Sonra sahur var sabah okul var benim icin tatli yogunluk oluyor. Ramazanin mubarekligini tam anlamiyla gecirmek istiyorum. Olacagi varsa zaten olur bu ay kadar kafa yormam sadece.. duami bol bol ederim Rabbimden isterim o herseye gucu yeten olmazlari olduran nasibime yazarsa kiz evlat olur 🤲
nununundunyasi Smbemdy hay yaşa 🩷 şu kafayla ve teslimiyetle dediğin gibi olacağı varsa oluyor ne oruç ne yumurtlama inan Rabbim karar veriyor buna 🧡 inşallah hayırlı sağlıklı bir kızın olur ama en kısa zamanda olur amiinn 🫂🫂
Sehertass Smbemdy dayanamadım yaptım zaten adete 9 gün var ama bişey çıkmadı dün akşam saatlerinde yapmıştım 🥺
Melekprenses nununundunyasi burdayim canim ben elendim bu ay malesef .. hayirli olsun senin icin cok sevindim Allah saglikla kavusmayi nasip etsin 🤲🤲 ne mutlu sana en guzel zamanlarinin tadini cikar
Snemrcan icedlatte aynıyız ya resmen bende sabah oldum regl çok üzüldüm ovülasyon testi ile devam edeceğim
nununundunyasi Melekprenses çok sağ ol canım benim Allah razı olsun 🩷 diğer ay çok mübarek bir ay bolca dua edelim canım Allah’ım çok bekletmesin 🩵
Furqane2002 Melekprenses 29 şubat yaptım negativdi umutlanmak istemiyorum😐4,5 marta kadar adet olmazsam onda yapıcam
Melekprenses nununundunyasi amin canim amin sende dua et bize hamissin artik bir kiz evlat nasip etsin bana da 🤲
nununundunyasi Melekprenses amin canım benim inşallah güzeller güzeli bir kızın olur Allah’ım sağlıklısını sıhhatlisini versin öncesinde tabii 🩷🩷