Furqane2002 Yapınca haber ver diyenler olmuşdu erken gebelik testi değil normal,test ,uygulama bat 3,4 gösteriyor artık umutla 3,4 günü daha bekliycem hiç bir adet belirtim yok her ay adete 5-10 gün kala oluyodu
nununundunyasi Furqane2002 askim normal teste göre çok erken yapmışşsın sabırsız kuşum benim ❤️ haftasonu erken gebelik testi yap bence ❤️
Gunesh856 Furqane2002 ben hergun yapiyordum cikmiyordu sonda aksam yaptim pozitif cikti sabahi bile yapmisdim negatif gorunce cope atdim aksam ovulasyon testini yapinca koyulasmani gordugum icin yaptim pozitif oldu
nununundunyasi Smbemdy çook tesekkur ederımm amiin canım benım burda darısı burda bekleyen herkesin inşallahh🤲🤲🤲
Merve-metin nununundunyasi maşallah canım rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 belirtilerin var mıydı kaç gün kala test yaptın acaba
Sehertass Babymom-s ikimizinde aynı galiba bende ya 10- yada 11 inde kesin olmam lazım çok heyecanlıyım sende sabah ilk idrarla yapsam cikarmi bişey varsa
nununundunyasi Merve-metin amiin darısı başına inşallaaaah 🥰 belirtim sadece kasık ağrısıydı adet olcam gibi. Bana biraz malum oldu, kuaförüm görür görmez hamile misin sen dedi bi içime dokundu sonra o günün sabahına rüyamda regl oldugumu gördüm saat 5 gibi uyandım test yapcam dedim daha adetime 5 gün filan vardı 🙈 anında çizgi belirdi iş yerine gidince de kan verdım ıste
nununundunyasi Kubra001111 planlıydı aşkim ilk gebelıgım ılk deneyısım oldu ben de cok kafaya taktım ılıskı sırasında bile dua ediyodum filan hahaha aklım ondaydı hep ama bebiş galip geldi strese. Dilerim Allahtan strese rağmen de sizlere tutunur ❤️❤️
Gunesh856 nununundunyasi yarin veya aksama tekrarlarim ikimizde ayni zamanda aayy sagliknan kuzagimiza alalim❤️❤️
Merve-metin nununundunyasi amin inşallah canım benim 🙏🏻 bat normalde benim dündü olmadım bugünde gelen giden yok pazara kadar bekleyecem olmazsam eğer test yaparım benim hormonlarımda tembellik var belirtiler var ama hamilelik mi adet mi ayırt edemiyorum şuanda inşallah yakın zamanda pozitif haberini alırım 🙏🏻 sağ sağlim bebişini kucağına al canım 🤲🏻🤲🏻
Kubra001111 nununundunyasi amin amin inşallah teşekkür ederim 1 yıl 2 aydır her ay Allah’ım adet olmadaj mucizem gelsin ilişki anında ben de dua ediyordum ya
nununundunyasi Merve-metin belirtilerin peşine çok düşme bence anlayamıyosun kafa karısıyor iyisi mi biraz adet gecikmesini bekle ❤️❤️
Smbemdy Taze hamişler bizim icinde dua edin ramazan ayinda kolay sekilde gonlumuzdeki olsun 🤲 bebim bat 27mart daha coook var 😄😄