Gunesh856 nununundunyasi aayyyyy nasilda mutlu oldummmmm bende aksam yaptim silik cikti gebelik testi yarin tekrarliycam birdaha fotorafi varsa ata bilirmisinmi?
Gunesh856 nununundunyasi bende boyle cikti 5dk icinde bir iki gun yine yapcam koyulasmaya bakmak icin heycanlanmamak istiyorum elimden birsey gelmiyor🤣
Gunesh856 nununundunyasi yarin veya aksama tekrarlarim ikimizde ayni zamanda aayy sagliknan kuzagimiza alalim❤️❤️
Smbemdy nununundunyasi yaaa cok guzeeeeel rabbim hayirli eylesin cok sevindim.senin icin coook saglikla afiyetle ilerlesin 💕🤲🤲🤲
nununundunyasi Smbemdy çook tesekkur ederımm amiin canım benım burda darısı burda bekleyen herkesin inşallahh🤲🤲🤲
Sehertass mrp2023 ayyy benmde 10 Şubat bende bebek istiyorum üç aydır deniyoruz olmuyor testlerde negatif görünce çok üzülüyorum bu ay yine günleri değerlendirdik ama oldumu bilmiyorum adete 10 günüm var çok heyecanlıyım sizde bir belirti varmi
Sehertass mrp2023 benimkide bat 10 ama yapsammi yapmasammi kararsız kaldm tekrar negatif çıkar üzülürüm diye yapmak istemedim adete 5-6 gün kala denemek istiyorum
ebruli2210 Sehertass benim de 5 mart dün test yapmıştım negatif çıktı biraz daha bekleyeceğim 5 marta kadar bekleyeyim diyorum negatif çıkınca da üzülüyor insan 🥲
Sehertass ebruli2210 evet evet bekle biraz daha sende ama insan bekleyemiyo işte benim bu ayın 10-11 inde olmam lazım eğer olmazsam vardır biseyler 10 günüm var tam adete
ebruli2210 Sehertass evet senin de daha varmış ondan dedim inşallah hayırlısıyla mutlu haberler veririz birbirimize o iki çizgiyi görürüz inşaallahhhh 😍🙏🏼
Sehertass ebruli2210 ay amiiinn 🙏❤️ üç ay içinde o.kadar test yaptım ki artık umutlanmak istemiyorum beklemeye zorlayacagim kendimi 😅