Hayırlı olsun canım rabbim evladınızla bir ömür mutlu bir hayat geçirmenizi nasip etsin öncelikle , kendi isteğinle bi Sezaryen oldun yoksa gidişat mı bu şekilde oldu? Bu birinci sorum 🙈 ikincisi de sondanı uyuman geçtikten sonra mı çıkardılar çok hissettin mi ? Ve ilk kalkışın nasıldı zorlandın mı ?
Harika sezaryen doğum hikayem
Adinn bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah🌸hangi şehirde ve hastanede oldunuz
Adinn pazartesi 2. Sezeryan mı olacagım bu sefer korkularım daha baskın doğumdan sonraki agrılarla nasıl baş edilir bilemiyorum
SenaaaNurrrr çok teşekkür ederim darısı sizinde başınıza inş. Düzce özel çağsu hastanesinde oldum canım
Adinn aaaa tolga hoca mı yoksa bende onda takipliyim
Adinn birde doğum ücreti ne kadar verdiniz bende doğum paketi almayı düşünüyorum da
karaguzelirem_ kendi isteğimle sezaryen doğumu seçtim aslında herşey yolunda gidiyordu bebekte dönmüştü ama normal doğuma cesaret edemedim ve günü belli olsun kendimi hazırlıyım istedim hep. Sondayı odaya gelince yarım saat kadar sonra çıkarttılar uyuşukluğum yavaştan geçmişti ayaklarımı hissediyordum ancak hiç acımadı. 6 saat sonra odanın içerisinde bir kaç adım atmam istendi kalkarken biraz zorlandım ağrım vardı ancak yataktan inerken hep karşıya baktım hiç öne bakma dediler. Evet sancılı bir yürüme oluyor ancak kalkamayacak gibi asla olunmuyor. Yeme içme serbest olunca narkozu kolay atabilmem için sürekli nescafe içirdiler bunun çok faydasını gördüm ve baş dönmem de olmadı. Yaşadıklarımda tek kötü diyeceğim kısım ameliyattan sonra uyuşukluk geçiyor ve ağrılar başlıyor. yanma ve ağrı oluyor hemen ağrı kesici hızlı bir serum takıyorlar sadece 2 saat kadar ağrım sürdü sonrasında hafifliyor. Canım çok tatlı olmasına rağmen ben bile hemen toparlandım ve odanın içerisinde gece sürekli yürüyüş yaptım. Ben yaptıysam herkes yapar bence ☺️
Adinn
Çok geçmiş olsun canım ne güzel geçmiş
Bende nisanda 2 Sezeryan olacağım inşlh birinci gibi olur Birde çok rahattı kendim yaptım ettim herşeyi o derece Direk ayaklandım
Rabbim hepimize yardım etsin inşlh sağlıkla kucAmıza alalım hiç korku yok içimde sadece 3 yaşında kızım var daha Birgün ayrı kalmadım hep onu düşünüyorum ilk defa ayrı kalçam 2 gün aklım da hep o olcak
Elaninannesi1 mustafa hoca canım bnm doktorum. Bnm özel sağlık sigortam vardı o yüzden her şeyi karşılamış oldum hiçbir ücret ödemedim sadece tek kişilik odaya koyuyorlar da ben odamın büyük olmasını istediğim için oda farklı ücret ödedim. Ancak diğer odadaki yatan hastalardan duyduğum kadarıyla 21-25 bin arasındaymış doğum
Zerrinatila çok teşekkür ederim Allah sizede sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Eğer özel hastanede doğum yaparsanız yanınıza almaya izin verirler kızınızı yani benim yanımda istediğin kadar kişi kalabilirmişti. Geride bırakıp hastaneye gelmek evet çok zor olur bence de Allah yardımcınız olsun sizinde
Yasanixxxx güzel düşünün güzel şeyler olsun. Mesela genelde herkes ikinci doğumunda daha rahattım diyor bnm çevremde inş. Sizinde güzel geçer
Adinn maşallah ne güzel anlatmışsınız, umarım bende sizin gibi bir doğum süreci geçiririm bende kendi isteğimle sezaryen istiyorum normal doğuma cesaret edemiyorum panik atağım var, pazartesi günü gün verecek doktorum bende merakla bekliyorum ☺️
Adinn cumartesi günü sezeryan olcam bu yazdıklarınızı okumak iyi geldii🌸
Adinn teşekkür ederim sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah bende Tolga hocaya gidiyorum ilk gebeliğimde araştırmada alper beye gittim ama bu gebelikte gittiğimde baya bi değişim gördüm hiç memnun kalmadım
karaguzelirem_ en güzel şekilde geçsin inşallah dualarım siiznle
Elaninannesi1 Tolga hocaya hiç gitmedim nasıldır hiçbir fikrim yok çok güzel geçer sizinde inşallah