Mineartcc 29 olduk bu gece. Geçen 2 geceden beri ozellikle göğsümün altına oyle darbeler vuruyor ki acıyor resmen, var mı yaşayan ya,bunu?
isum Mineartcc baş aşağı dönmüştür, o darbeler de ayaklarıdır muhtemelen, acı hissetmiyorum ama bende öyle darbeler hissediyorum
Melikeevren8 Mineartcc ben hala kasıklarımda hissediyorum sanırım dönmedi daha çok net aşağılara vuruyor ☺️
Gulkar Ayseanneeee önümüz bayram olduğu için merak ediyorum açıkçası birde kritik tarihler 31 Mart seçim günü 04.04.24 tarih olarak özel gün 05.04 kandilmgecesi bakalım ne olacak
MadameNoire Melikeevren8 30+3 🥰 vealeykumselam.. şu sağ kalca agrisi beni zorluyor epeyce .. sizde var mı kızlar?
Melikeevren8 MadameNoire off olmaz olur mu bazen sol bazen sağ tutuyor hareket halindeysem eğer gün içerisinde yorulduysam çok fena 😮💨
Melikeevren8 Gozdecaner aaa bizim belli bir aksilik olmazsaa eğer 15 nisan alırım dedi ama tabi değişebilirde ☺️
MadameNoire Melikeevren8 2 haftadır sağ kalcam felaket ağrıyor valla ayakta iken hissetmiyorum ne zman oturup kalkayım o zmzn bıçak gibi saplanıyor 😕😄
Rumeysaaa67 Melikeevren8 tam 30 olduk 00:00 itibari ile yarın kontrol günümüz kasik ağrısı ve bel ağrım var gece uyuyamıyorum bakalım yarın doktor ne diyecek kaç kilo olduk merak ediyorum 😊
ozgekader Melikeevren8 29+5 den selam Artık daha da ağırlaştık az bir zaman kaldı heyecan korku son son kalan eksikler tamamlanıyo 🤭
bebisliozlem Melikeevren8 Anaaaaaa bende 29+4 😂 bende bunu yazmaya gelcektim buraya 30 değilim ama diye 🤣