senafa_ Melikeevren8 Ay başlığı okudum bana 30 hafta uzak geldiği için geciyodum ta kiiii 29 haftalık olduğumu hatırlayana kadar 😂😂😂😂
Lavinya_21 Melikeevren8 bizimde 29,5 oldu kızçemiz😘. Zaman gerçekten cok hızlı geçıyor. Bayram günü dogurmaktan korkuyorum başıma gelmez inşallah 😂
Melikeevren8 Lavinya_21 off bende çok korkuyorum sezeryan istiyorum bide doğumdan korkuyorum doktorumda bayram sonrası dedi inşallah bekler diyorum😂😂
Gayee16 Kızlar 30+4teyim doktor bebeğin karın çevresi geri olduğunu her hafta kontrol etmesi gerektiğini söyledi kilosu da 1250 gr düşük dedi😔 kaç gündür ağlıyorum benim gibi problem yaşayan var mı kilolar arasında gerçekten ciddi bi fark var mı
isum Gayee16 çok anlamam kilodan ama benim tam 30+0 da 1490 dı, çok bir fark yok gibi sanki, minyon bir bebek olabilir
Melikeevren8 Gayee16 bence kendini strese sokup bebeğide etkileme doktor kontrol altında tutar zaten benim azcık tostik her bebek farklıdır kafanızı takarsanız strese girersiniz ve bebek daha çok etkilenir bence allah büyük yardımcınız olsun inşallah zamanında sağlıkla gelsin☺️☺️
Gayee16 Melikeevren8 bende öyle düşünüyorum ama ister istemez kafama takılıyor annelik böyle bir şey demek ki😔 dileklerin için teşekkür ederim amin inşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza 🙏🏻😍