Melikeevren8 isum ay keşke bende öyle uyuyabilsem ama ben en ufak sese uyanan biriyim uykum çok hafif maalesef bazen gece 2-3 oluyor artık gözlerim ağrıyor uyuyakalıyorum😂😂😂
isum Melikeevren8 🤭🤭 o zaman Allah kolaylık versin, bana eşim haber veriyor, sen uyurken oynuyordu diye, hiç haberim yok
Melikeevren8 bitanemiz24 pişik kremide görümcem eczacı mustela yollamış bide sudocrem yollamış sağolsun😂😂
Melikeevren8 Gozdecaner son zamanlar için herkes öyle diyor ben çok erken öğrendim hamileliğimi daha 3-4 haftalık falandı zaman çok hızlı geçti şuana kadar ama sanki geçmicekmiş gibi bir an önce kavuşalım istiyorum ama zamanında gelsinde istiyorum 😂😂🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Gozdecaner Melikeevren8 bende 4 haftalık öğrendim ikinci sezeryanim doktor tekrar 38+1 de gel bakalım o hafta alırız dedi kesin gün vermediği için dahada sıkılganım🥴
Gulkar Ayseanneeee önümüz bayram olduğu için merak ediyorum açıkçası birde kritik tarihler 31 Mart seçim günü 04.04.24 tarih olarak özel gün 05.04 kandilmgecesi bakalım ne olacak
Melikeevren8 Gozdecaner aaa bizim belli bir aksilik olmazsaa eğer 15 nisan alırım dedi ama tabi değişebilirde ☺️