bitanemiz24 Melikeevren8 Aminnn evet oluyor beş dakka uzanıp kalksam belim kalçam tutuluyor resmen baytak yürüyorum sonra düzeliyor 😄
Melikeevren8 Ceylanbjk evet canım ilk ve yeni evli sayılırım martta 1 sene olacak nisandada kısmetse bebişimiz gelecek ☺️☺️
Melikeevren8 isum bizimde alınacak pek bir şey kalmadı benim bir kaç eksiğim var onları tamamlıcam işte
Melikeevren8 Ozg092 yürürken özellikle kasık ve kalça ağrısı oluyor ve sanki kızım bi tarafa toplanıyor normal diyor doktorum dinlenince yada oturunca geçiyor bilmiyorum sizde durumlar neler
Melikeevren8 bitanemiz24 bebek arabası kv ve kp hediye aldılar sağolsunlar pier cardin legend travel aldık ama biraz görüntüsüne aldandım gibi hissettim sonrada daha kullanmak nasip olmadı inşallah kullanışlı olur🤷🏼♀️
Melikeevren8 bitanemiz24 pişik kremide görümcem eczacı mustela yollamış bide sudocrem yollamış sağolsun😂😂
Melikeevren8 rich_mom hiç kendinizi korkutmayın içinizi ferah tutun sağlıkla zamanında gelsin inşallah ☺️
Melikeevren8 isum geceleri zaten uykular berbat sağolsun kızım koca gece içimde halay çekiyor gibi hareketli 😂😂
isum Melikeevren8 bu gece uyku sorunu 1 haftadır başladı, ay oy diye diye sağa sola dönüyorum zaten, uykum varsa hareketleri beni hiç rahatsız etmiyor, o kendi takılsın ben uyurum her türlü ahah
Melikeevren8 isum ay keşke bende öyle uyuyabilsem ama ben en ufak sese uyanan biriyim uykum çok hafif maalesef bazen gece 2-3 oluyor artık gözlerim ağrıyor uyuyakalıyorum😂😂😂
Melikeevren8 Gozdecaner son zamanlar için herkes öyle diyor ben çok erken öğrendim hamileliğimi daha 3-4 haftalık falandı zaman çok hızlı geçti şuana kadar ama sanki geçmicekmiş gibi bir an önce kavuşalım istiyorum ama zamanında gelsinde istiyorum 😂😂🤷🏼♀️🤷🏼♀️