Ceylanbjk Melikeevren8 Yok belli değil 12. Haftada kontrolum var bı kaç hafta sonra belli olur diyorlar net olarak
Melikeevren8 Ceylanbjk güzel zamanlar heyecanı çok büyük bizim ilk erkek dedi doktorumuz sonra kız dedi emin olamayıp başka doktora gittik oda kız diyince kesinleştik bazen onlarında yanılma payı olabiliyor 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
isum Melikeevren8 Aminn, tüm eksikler alındı ancak daha yıkama yerleştirmeye geçmedim, önce evin temizliğini bitirmek istiyorum, 2 hafta içinde biter muhtemelen, sonrada artık bebiş kıyafetlerine geçerim nasipse,
Melikeevren8 bitanemiz24 sağlıkla kavuşun inşallah 🌸 ne durumdayız bu aralar kalça ve kasık ağrılarım oluyor bazen yürürken özellikle sizlerinde oluyor mu ☺️
bitanemiz24 Melikeevren8 Aminnn evet oluyor beş dakka uzanıp kalksam belim kalçam tutuluyor resmen baytak yürüyorum sonra düzeliyor 😄
Gulkar 30+1 iz bakalim nisanın ilk haftası mi Martin son haftası mi sezeryan olacağım belirsizlik strese sokuyor daha hiç hazırlık yok hastane çıkış alınacak camasirlar yıkanıp utulenecek
Melikeevren8 Gulkar allah kolaylık versin canım benimde daha hiç biri hazır değil yıkanıp ütülenecek memlekete anneme geldim eşim askeri personel bu hafta sonu annemide alıp evime geçicem hem yardımcı olur biraz bakalım☺️☺️
Melikeevren8 Ceylanbjk evet canım ilk ve yeni evli sayılırım martta 1 sene olacak nisandada kısmetse bebişimiz gelecek ☺️☺️
isum bitanemiz24 yani ben vajinal doğum yanlısıyım, süreçte öyle gösteriyor, Bakalım nasip, siz ne düşünüyorsunuz
Melikeevren8 isum bizimde alınacak pek bir şey kalmadı benim bir kaç eksiğim var onları tamamlıcam işte
Melikeevren8 Ozg092 yürürken özellikle kasık ve kalça ağrısı oluyor ve sanki kızım bi tarafa toplanıyor normal diyor doktorum dinlenince yada oturunca geçiyor bilmiyorum sizde durumlar neler
rich_mom Yaklaşık 12 dk sonra 30+0 olcaz insallah. Bugun karnımda cok sert kendisi karnim sert neden anlamadım. Insallah vakitlice doğar
Melikeevren8 rich_mom hiç kendinizi korkutmayın içinizi ferah tutun sağlıkla zamanında gelsin inşallah ☺️
Melikeevren8 isum geceleri zaten uykular berbat sağolsun kızım koca gece içimde halay çekiyor gibi hareketli 😂😂