Kubrasdf çok acı dolu geçti. 7. Haftaya kadar günlük güneşlikti. Şu an 15. Haftadayım hala bulantılarım devam ediyor. Su dahi içemediğim 3 gün yemek yiyemediğim için bayılma eşiklerine gelip haftada 2 kere serum almak zorunda kaldım. Bu süreçte 3-4 kilo verdim. 17 saate kadar uyuduğumu biliyorum. Bence vücut enerji alamadığı için dikkatli kullanmak için uyuyordu. Çünkü serum alıp yemek yediğimde uykum da düzene giriyordu. 12. Haftadan beri de kalça içi ve bel ağrılarım başladı. Ben daha önce ameliyat vs. olmuştum. Hastenede full makyajlı gezmiştim. Acıya dayanıksız değilim. Ama hayatımda hiç bu kadar yıkıldığımı hatırlamıyorum. İşe gidip kustuğum için eve tekrar gönderilmelerim, kalabalık bir yerde su içtim diye kusmam. Artık gerçekten bitsin dayanamıyorum diye çok ağladım. 15e girdik gireli rahatım. İnşallah bitmiştir artık. Daha nereye kadar dayanabilirim bilmiyorum. İnternet diyor ki kilonun %5i kaybedildiğinde yatış verilir şu bu. Doktorum normal bir durum boşver iyi hissedince ye diyor. Folik asitimi susuz yuttuğum günler oldu. Öyle iyi hissedince ye iç demek kolay diye kinleniyorum arada doktoruma. Ama hala çok seviyorum kendisini.
Allah kimseye benimki gibi sürünmeli hamilelikler vermesin. Tüm bunlara rağmen 1. Yi doğurmadan 2. Planladım ama orası ayrı. Müge anlının dediği gibi Allah bir unutkanlık verir diye umuyorum 😂😂