Kubrasdf Kızlarrr hamileliğinizin ilk 3 ayı nasıl geçti en çok nelerde zorlandınız mide bulantınız uyku haliniz oldumu çok fazla 😊
Melodimm Kubrasdf Mide bulantı beni çok zorladı.Sudan bile tiksinmistim.Agladigimi bilirim bulantidan.Ama 10 haftaya gecince duzledi yavaş yavaş.Birde kokular beni çok yordu.
Reina Kubrasdf 8+0 dayım. Kandil günü ağlaya ağlaya dua ettim bulantılar yüzünden. Gücüm kalmadı gerçekten bitik haldeyim 😢
deniizz_ Melodimm sanki beni anlatmışsnz bende aynı durumdayım 9. Haftayım umarım 10. Haftada düzelir 🥺
Melodimm Reina Sabahları daha kötü oluyordum ben.Kalkmak zor geliyordu.Kilo kayb etmeye başladım.Sabah kalkinca yedigim sadece küçücük peynirdi.Sonra folik asit icmek zorundaydim.Bazen geri dokuyordum suyu.Merak etme yavaş yavaş bir bakmissin geçmiş♥️
songul_21 Kubrasdf sadece ilk üç ay değil bütün hamileliğim kabus gibiydi hatırlamak bile istemiyorum
Melodimm deniizz_ Ben hep böyle kalicak zann etdim.Ama sonra duzeldi.Daha sonra ağız sulanması başladı.Surekli agzim sulaniyordu yutamiyordum.Bu her kesde olmuyormus yalnız.Cok nadir oluyormus.Yutdugum an bulantim basliyordu.16 haftaya kadar da onu çektim.Sonra iştah aciliyor.Hep yemek istiyorsun♥️2 trimestr süper oluyormus.Demek istedigim sabr et.Ben hep sabr etmeye çalıştım.Birde yemek yapicak biri varsa o yapsin.Sen yaparsan yiyemezsin.Doktor bana öyle söyledi.Kendi yaptigin yemeyi yeme diye.
BetulMom Kubrasdf ilk 3 ay değil 5. Aydan sonra biraz normalleşti bulantılar ,5 kilo verdim.nerdeyse hergün serum oldum. Zaten kan sulandırıcı kullanıyorum .5.aydan sonra da erken doğum riski çıktı,iş yeri de sıkıntılıydı pek güzel geçti diyemeyeceğim😅
Nskan 2,5 aylık hamileyim hiç hamile gibi değilim maşallah ne bulantı ne tiksinti ne de koku hassasiyeti yaşadım. Tüm süreçte iki kere midem bulandı sadece ☺️
deniizz_ Melodimm teşekkür ederim böyle detaylı anlattığınız için sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🥰
777gonul_ Kubrasdf miğde bulantısı ağız tatsızlıgi halsizlik yediğim hiç bir şeyden tat almıyordum hasta gibiydim 🥴🥴
Bekledigimmucizemm Kubrasdf ilk 4 ay mide bulantısı uyku hali halsizlikle geçti 5 ve 6 ay çok güzeldi geztim tozdum 7. Aydayız bel ağrısı bacak ağrısı nefes darlığı ağırlaşma başladı son 2 ay da böyle geçeçek galiba
Aybarssena Kubrasdf uykuuu 😴 Çalışıyordum birde hayatımın en yorucu günleriydi galiba kabus gibi geçiyordu sürekli uyuma isteği uyandıktan sonra yemek yapma mecburiyeti ve eşiliğinde mide bulantısı berbattı en son işten çıktım😂
Nskan Esrashshshssh doktora gittim bir sorun yok dedi, perşembe günü yeniden gideceğim. Bence maşallah nazar değmesin diyerek oturmalıyız neden illa strese sokuyoruz kendimizi