Zeehraaaa Kubrasdf bulantı kusma vs şükür hiç olmadi ilk 2 ay uyuklama oldu göğüş hassasiyeti oldu sonrasında geçti vücut alışınca birşeylere zamanla geçiyor bu 9 ayda olan tüm şeyler için geçerli
Seyhan- Benim ilk üç ayım çok rahat geçti mide bulantısı sancım olmadı çalışan birisiyim mide bulantısı olmaması çok iyi oldu. Sadece tek sorunum ilk 3 ay mide yanması oldu be uykum çok oluyordu gün içinde göğüs sisliği çok rahatsız etti ilk ay sma şuan iyi 4. Ay da mide şişliği başladı kızım olacağını öğrendim herkes şaşırdı rahat hamileliğim diye
Ceylin07 Kubrasdf benim ilk 3 ay yeni bitiyor akşam bulantıları devam ediyor koku hassasiyeti zaman zaman olabiliyor ama çok maymun iştahlıyım ne olursa olsun yediğim için 1 kilo aldım 😅🙈
Elfthh İlk üç ayın prneses gibiydi ne mide bulantısı ne bişey sadece uyku vardı 4 de kabus günler başladı 😥
asell13 Kubrasdf full uyku mide bulantısı baş ağrısı halsizlik kanama felaket bi dönemdi 20. Haftadan sonra rahatladım
Gizem9688 Haftadayiz. Hala evde yemek pişmesine bile tahammül edemiyorum. Soğan giren hicbir seyi yiyemiyorum. Aksamlari oluyor benim bulantim. Sabahtan iyiyim 4 5 gibi bi başlıyor gece yatana kadar devam ediyor. Kusturmuyor ama surekli bi acliktan midem bulaniyormus gibi hissettiriyor. 2 gündur bir de mide yanmasi eklendi. Allahim ne zaman bitecek bu günler saglikla diye bekliyorum. Bu bebisim sağlikla doğsun kimse bana ikinciyi yaptiramaz 😂😂
Lutfiye20 Kubrasdf 11 haftalık hamileyim ölüm gibi bişey ama ölen olmuyor 😂 çok kötü geçiyor yemek yiyemiyorum su dahi içemiyorum kızım var 11 aylık onun için mecbur ayakta kalmyaya çalışıyorum çok zor geçiyor kızımda bu kadar zorlanmamistim inşallah hemen geçer
Fatma_ecem4 Kubrasdf kusmaktan üç haftada dört kilo vermişim 9. Hafta kabus gibiydi sonraki haftalarda biraz hafifledi
Sevvaldal Kubrasdf 💩 gibi. Kanama, hiç geçmeyen mide bulantısı, sürekli kusma, kabızlık, taşigardi, mide yanması, halsizlik, bıkkınlık… neyse daha yazmıyım🙈
34busra Kubrasdf hala bulanıyor 16+2 olduk yemek bna bakıyor ben yemeğe üç kilo verdim halim artık kalmadı ilk iki ay serum yemiştim üçüncü olmasına rağmen zor geçiyor 🙏