Rozalii-67 Esra54 doğrudur ama sanki yuvarlak göbeğe kız diyorlardı şahsen benim göbek yuvarlak ve yukarda kız bebiş ne kadar doğru bilemem😂
Rozalii-67 Seldahilal yaa sağlıkla gelsin benimde 10. Hafta kıza benziyor dedi 14 te gittim kesin kız dedi
Rynryn Liyamm1 ay benimde 20+1 daha belli değil cinsiyeti merak ediyoruz salı günü detaylı ultrason var inşallah öğreniriz
Liyamm1 Rynryn biz bugun ogrendik 🥹 1 ay once buyuk ihtimal kiz denilmisti ama bugun oglan dediler 😅🤣
Bircanbingol Rozalii-67 Benimde ilk gebeliğim 23. Haftadayım kızım olacak inşallah.2.trimester çok iyi gidiyor .11 hazirandada doğumum olacak
Bircanbingol Seldahilal bende 13 haftalık gittim erkeğe benziyor dedi .22 .haftada gittim kız olacak dedi 😀
Seldahilal Bircanbingol yaa pki kesin kız mı yani 😂😂 hayırlı olsun cnm inslaalh benimkide bian önce netleşir heyecanlaniyorumm
Zynp12 Rozalii-67 benimde 17+2 yüz göbek artık yavaştan beliriyor sqglikla gelsinler inşallah cinsiyeti daha belli değil 12 Şubat’ta öğrenme ümidiyle 😂
2prensesannesiiii Rozalii-67 15 haftalığım dr 12+6 da kız tahmin etti 9 aylık bi kızım var mersinliyim 26 yaşındayım karnım bu gebelikte erken çıktı kızımda 31 den sonra çıkmıştı haftaya salı inşallah öğreneceğiz cinsiyeti net🥲🥰
doktoralianne 19+1 kız bebek bekliyorum. Hala midem bulanıyor. İkinci hamileliğim. Sabahları inik olan karnım akşamları şişiyor 😁