Rozalii-67 Naciyemutlu geçsin vala ben evde tekim kaynanamlar alt katta ama çok gidip gelmiyorum günümü sadece bebeğime ayırmak istiyorum
Mine-tayfun Anne29 ya sağlıklı doğsun inşallah da başka bişey istemiyorum erken geç hiç fark etmez belki doktor yanlış tahminde bulundu Rozalii-67 amin inşallah hemen hemen aynı hafta doğurucaz sanırım 🥰
Emossssm Prensesannesibir bende 15+3 cınsıyetı erkek. Adını da atlas karar verdık. Bende evde cok sklıyoruk ve yemek yeme ıstegım pek yok ya sızde de oyle oluyor mu
Sinyo Rozalii-67 17+2 kızımız olacak kısmetse ☺️ benim de karnım 6 aylık gibi, sonlara doğru düşünemiyorum 😂
Scelikler Rozalii-67 herhalde tekmelerini dışarıdan hissedince biraaz daha göbüşlenince aa hamileyim artık diycem😂
Cennet-polat Rozalii-67 15+3bizimde ikinci gebeliğim cinsiyet belli değil ilk gebeligimde daha geç çıkmıştı bu bebeğimde iki haftadır birden bir gobus belirdi 😁
Esra54 17+6 yım. Henüz hiç kilo almadım . Ama karnım baya belirginleşti. İkinci gebeliğim bu. Öne doğru büyüyor benim karnım . Kız erkek farketmiyor demekki. Karın yapısıyla ilgili.
Rozalii-67 Esra54 doğrudur ama sanki yuvarlak göbeğe kız diyorlardı şahsen benim göbek yuvarlak ve yukarda kız bebiş ne kadar doğru bilemem😂
Seldahilal Rozalii-67 benim ilk gebelik 18+3 gobus belli olmaya başladı bizimki cinsiyet belli değil göstermiyor kendini🤭🤭
Bircanbingol Seldahilal bende 13 haftalık gittim erkeğe benziyor dedi .22 .haftada gittim kız olacak dedi 😀