Seldahilal Bircanbingol yaa pki kesin kız mı yani 😂😂 hayırlı olsun cnm inslaalh benimkide bian önce netleşir heyecanlaniyorumm
Edaasel bende 13. Haftadayım 2. Bebişim olucak cinsiyetimiz daha belli değil kız olursa Asya mihra erkek olursa kuzey koymayı düşünüyorum Allah izin verirse doğumum Ağustos başı gibi hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi inşallah 🥰
Liyamm1 Rynryn biz bugun ogrendik 🥹 1 ay once buyuk ihtimal kiz denilmisti ama bugun oglan dediler 😅🤣
Rynryn Liyamm1 ayyy herkes bana göstermiyosa kız dedi ve baya da alıştım erkek derse düşer bayılırım 😂😂şaka bi yana hayırlısı olsun inşallah
sedefyvzzz 18+1 olduk. Erkek bebek geliyor. Hep kız isimlerine odaklanmıştım erkek olunca isim bulmaz oldum
Liyamm1 Rynryn valla canimm ben oglan diyince yok olamaz dedim 😂kadin güldu 😂😂 ismi bile netlestik kiyafet bile aldik ama erkek cocuk gosterdi 🫠🫠😂
Melek1818 Toprak-Elif cnm aynıyız banada erkeğe benziyor dedi bakalım bu gittiğinde tm belli olur 2oglusum var 16ve 14 benimde karnım acayip çıktı sanki 7ayligim🤣🤣