1prensanne Kimisi öyle bir anlatıyor ki öldüm yok duvarları çırmıkladım yerlerde süründüm falan herkesin acı eşiği farklı demek.. Peki bebeğin artık çıkma anı çok mu acı verici evet tam açıklık oluyor ama yinede canı yanıyordur heralde insanın diye tahmin ediyorum
22 ay arayla ssvd yaptım cok mutluyum 🥰
Geçmiş olsun tebrik ederim bu kadar dayanıklı olmam ben heralde ilk doğum devlette mi oldu peki tüp bebekte direk sezaryen diyorlar kıymetli bebek olduğu için bende bekliyorum da
1prensanne ebeyi nasıl tuttunuz bilgi verebilir misiniz ücret olarak ücretleri nedir birde bahsettiğiniz doktor hangi hastanede?
Zuleyha_18 İstanbul Eyüp Rami hastanesinde doktorum nehir bayram ücret olarak ssvd 24 bin bizim doktor hafta sonu geldiği için 4 bin ekstra alıyor 28 bin tuttu ebeyide önceden tutmuştum o hastanede yine 8 bine anlaşmıştık
_Tazeanne yok özelde oldum zaten kıymetli bebek diye sezaryen e alıyorlar
Camlicagizem yani sancı cok farklı bi olay bence hani sonlara doğru benimde şiddeti artınca saçlarımı tuttum ama hepsi geçici anlık şeyler 😊 Doğum esnası biraz garip yAni bebek çıkmaya çalışıyor ama kemikte atlama olayı var benşm o biraz zor oldu mesela ılınıyorum cıkıyo ıkınmayı bırakınca geri kaçıyo 😀 Doğumda yapamıcam diye ebeme cok söylendim oda yapıxaksın kafasını gördüm dedi myle böyle ıkındım son ıkınmada doktorum artık bırak dedi bırakınca üfle dedi üfledim bi kaç defa kendi kendine çıktı zaten tabi o süreç o kadar kolay olmuyor yani hemen pat diye çıkmıyor sende ıkınıyorsun güçlü bi şekilde ama sonra kuş gibi oluyorsun 😊
1prensanne ayyy iyice özendim🥰 ama yinede ikimiz içinde sağlıklı ve hayırlı olan hangisiyse o olsun 🤲🏻 Siz kurtuldunuz darısı sağ Salim bizlere olsun inşallah💐
Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla büyütün inşallah 😊 ben devlete gidiyorum 4 yaşında kızım sezaryen oldum ssvd istiyorum bile diyemedim ters tepki verir diye devlette ssvd olanı da hiç duymadım doğrusu çok istiyorum aslında ama hayırlısı
1prensanne resmen ağlayarak okudum 😢 bende ssvd yapacağım inşallah günüm çok az kaldı . Sizin gibi beni de çok korkutuyor herkes ama gram etkilenmiyorum çünkü sezeryanin yan etkilerini 7 sene çektim baş ağrısı ve bel de sıkışma bunu sezeryandan sonra yaşadım kaç doktor gezdim hepsi sezeryan yan etkisi dediler. Bende isteyerek olmadım hatta 2 sene sürekli sezeryan olduğumdan dolayı mutsuz gezdim. İlk çocuğumu normal dogurmustum ikinci çocuğumu gerçekten kötü bir doktora denk gelip 5 cm ile sezeryana alındım hep kendimi suçladim çünku normal doğumda hemen ayaktasin ama ameliyat olunca 20 gün kendim çocuğu kucağıma alamadım spinal yapmışlardi orası sürekli geriliyordu. Neyse 3. Ye inşallah kararlıyım şuan 38 haftaligim Allah izin verirse normal yapacağım sizin bu yazınız bana ilaçtan öte geldi 🩷🩷🩷🩷🩷
Biranneferide inşallah normal yaparsınız kendinize bedeninize güvenin Allhın izniyle bşşey olmaz herkes risk diyor ama sezaryen sanki hiö riskli değil ebem heo derdi aynı yerden kesilmek daha büyük risk diye rabbim size normali nasip etsin inşallah sezaryen ile aranızda kaç ay var peki😌
1prensanne 7 sene var canım baya oldu oğlum 1. Sınıfa gidiyor. Ben de bununla ilgili bir sürü video izledim sezeryan riskleri ile karşılaştırma yaptım aslında dediğin gibi aynı yerden tekrar kesik atmak çok çok riskliymis. Düşünsene 10 tane normal doğur kimse demiyor rahmin yıpranmış ama 3 sezeryan sonrası anne için hayati risk taşıyor 😏 ozman insanları normale yönlendirmek gerekli kadınları kesip biçiyorlar resmen birde bir sürü yan etksii. İlla ki sezeryan için sebepler vardır bunları da son ana kadar yine yapılmamalı. Herkese sorunsuz doğumlar dilerim Rabbimden 🌸😚
1prensanne merhaba verdiğiniz hurma tarçın tarifini yaptım ama çay değil de yoğun kıvamlı kür oldu. Böyle mi olmalı normalde? Diğer tarif için de kök zencefil olmasa işe yarar mı?
1prensanne merhabalar, hayırlı olsun öncelikle sağlıkla büyüsün inşallah ☺️ ben de nehir Bayram hocaya gitmek ve Ssvd denemek istiyorum, hastaneden memnun kaldınız mı peki, doğum sonrası bebek kontrolleri vesaire ? 🌸