Hayalgokce Guler92__ biz zayıfız aslinda iri sayılmayız ama bn ilkokula kdar iri yapiliydim yaşıtlarıma göre sonra zayifladim oylede kaldi
ruveyda123 Hayalgokce hiç öyle yapma canım aksine sevin demek ki geninizde var kilo önemli bebeklerde zaten genelde bu şekilde olanlar sonraki haftalarda dengeleniyomuş yemeğini ye ki bebiş aç kalmasın ☺️☺️
Cennet_kusum16 Keşke 33 geldiğimde benimde bebek 2 hafta önde olsa sizin kilonuzda olsa.😊 Hic takılmayın olası erken doğumda kilo iyidir kuvozde kalma süresini azaltır hatta hiç kalmaz. Düşük olmasın varsın önden gitsin 😊
Hayalgokce Tatar59 normal gidiyordu birden 4 haftada 6 hafta gelismis ona taktim bn niye birden öyle oldu diye
Hayalgokce Helen07 bn biraz karbonhidrati fazla kaçırdım sanirim son dönemde zayifim kilo almadim dedim yedimde yedim normaldede hic istahim yoktur
Cennet_kusum16 Hayalgokce bebeğin 2 hafta önden ya da geriden gitmesini normal karşılıyorlar. 2 haftadan sonra sıkıntıli o yüzden anormal bişey yok rahat olabilirsiniz 😊 Zaten doğduğunda ödemi felan aticak 500 gram aşağı ya da yukarı çıkar yani
Hayalgokce Cennet_kusum16 iste 33de birden 2 hafta dediya 2 hafta sonra daha cok artarsa fark diye düşündüm birde
Cennet_kusum16 Hayalgokce yok canım niye artsın her hafta 1 haftalik fark atmaz. Bebisinin sağlığı iyiyse gerisini düşünme bence 😊
ruveyda123 Hayalgokce vallahi doktoruma güvendiğim için içim çok rahat ☺️ bir şey olmaz Allahın izniyle zaten bana dedi ki 3 hafta ileri olsaydı biraz yediklerine dikkat et derdim ama 2 hafta bir şey değil dedi haftaya kontrolüm benimde☺️