Ankara-58 Hayalgokce birsey olmaz cnm sen keyfine bak bana da dedi 39 doğum yaptim gayette bebek normaldi
-Eminee Hayalgokce ben özel takipliyim cuma günü kontrole gittim 10 gün ileriden gidiyor kilosu 2300 dedi doktor 2 gün sonra pazartesi günü şehir hastanesine gittim 2 hafta geriden gidiyor dedi doktor. 2 günde çocuk bu kadar değişmeyeceğine göre cihazdan cihaza çok farklılık olabiliyor o yüzden takmayın derim
Hayalgokce -Eminee ya evet benim kizimada önden gidiyor demsti 6 yasinda suan 2800 dogmustu oyle demelerine karsin zayif bir bebekti
Wera Hayalgokce 3farklı doktora gittim adet tarihimi değiştirdiler bebeğin heryeri iri kemikleride bi sıkıntı yok kilosuda önden 4hafta önden gidiyor boyuda doğar dediler bebeğin ölçülerine göre haftanı takip edicez dediler
Tupbebekile Geçen hafta 1 hafta gerideydim bu hafta gününü yakaladı. Ultrasyonda çok takılmamak gerek en ufak bir ölçüm bile değiştiriyor. Arkadaşıma 3.400 dediler doğuma gitti bebek 2.600 doğdu sağlık sorunu yoksa ölçümlere takılma canim
Zeynomsu Hayalgokce ben de devlet takipliyim doktorum çok iyi cidden ve çok tecrübeli. Benim 6 gün ileriden gidiyordu sonraki kontrolde 10 gün ileriden gidiyo bana dedi ki sorun değil 1-2 hafta gebelikte her şey değişir dedi. Moral bozma yani