Esilaminel Kbrapoyrazunl bende duydum ve emin degildim iyi ki bu postu acmisim sagolsun arkadaslar bilgilerini ve deneyimlerini paylasiyorlar... Rica ederim insallah faydasi olur...
Meddythemama Bende 37. Haftada başlicam yapmaya. Zeytinyağı yürüyüş, perine, hurma inşallah kolay olur
Tugba07 Esilaminel Bizede egitimlerde perine masajini kantaron yağıyla yapmamiz soylendi. O daha etkiliymiş. Paylasmak istedim. Bende dün basladim yapmaya ama gıcık bir işlem ☺️ Fakat devam etcem sonuna kadar:) faydasi kesin çünkü ☺️
Esilaminel Tugba07 hemde ne gicik ama sonunda ki faydasindan dolayi bende birakmiycam... Kantron daha faydaliysa onuda aliyim degise degise ikisinide yapsam olur sanirim ... Cok tesekkur ederim bilgi icin⚘
Esilaminel Nursen21 ben 37+1 oldum bu gece itibariyle... 14 ocak gozukuyor ama doktorum 40 haftayi bulmaz heran bekle dedi bende hic düşunmemeye calisarak bu donemi nasil degerlendirebilirim diye arastiriyorum kolay dogum olmasi acisindan... Ve dogum sonrasi memnuniyetle bilgilendirim...
Esilaminel Fadiiiik denedikce anlasiliyormus yukarda ki yazilarda bir arkadasimiz cok guzel anlatti tavsiye ederim... En önemlisi pes etmeyin ilk once bayag itici geliyor...
Esilaminel ezos internette hep iki parmak ile gostermisler burda tek sanirim cok daha rahat cunku ben iki parmak beceremedim acikcasi🙈 Bu arada tesekkur ederim kendi adima bilgi icin⚘
Meddythemama Esilaminel ben sancı başlatınca bir, doğumda bir, dığumdan sonra 1 tane diye okudum daha önce ama 37 de başlicam yemeğe
Faji Esilaminel benim baktığım yabancı kaynaklarda 32 den itibaren diyordu ama ben cesaret edemedim. 36 dan itibaren günde 6 tane şeklinde tüketiyorum.
Esilaminel Meddythemama bu sekilde ilk defa duydum ama aklimda bulunsun uygularim nasipse cok tesekkur ederim⚘
Nursen21 Esilaminel RAbbim kazasız belasız hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah İlk defa duyduğum çok şey var Ve Doğumla ilgili en büyük endişemde aşağıda zorlanmadan dolayı yırtılma olması Bunu faydası olursa çok önemli bir bilgi
Esilaminel Fadiiiik inanin arastirmalari okudum ozellikle ilk dogumlarda ciddi işe yariyormuş ve yine bilgi ve deneyimini anlatan arkadaslardan da hep olumlu sonuclar okudum...