Esilaminel Bskrt cok cok tesekkur ederim gercekten cok kiymetli bir bilgi... Isıtip sogutunca ve suyla seyreltince etkisi gecmiyor yani harika... Peki bunu perine masaji ve siringa ile uyguliycagimiz dogum oncesi icinde boyle yapsak etkili olur mu?
Bskrt Esilaminel onlarda da yine ısıttm ama su eklemedm Şırıngaya çektm her akşam göğüslerime sürüyorm Perine masajına da 35ten sonra başlicam inaşlllah 1 haftam kaldı 😅
Meloskervn Esilaminel çatı muayenesi ne zaman yapılıyor ben 26 haftalığım daha öyle bişe olmadı. Ay bende yapabilirim inşallah ya 🤗🙈
Esilaminel Meloskervn 36+5 de oldum ama genelde 37 haftanin icinde yapiliyor... Hic korkmayin 10 saniye surdu hic anlamdim ki inanin ben cok utangac kasan ve ilk defa alttan muayene olan biriyim ve pamuk gibiydi doktorum Allah razi olsun...
Dimple23 Benim teyzem ebe ...şuan emekli gerçi ..yabi eskinin evlere giden ebelerinden birkere doğumuna denk geldim aynen zeytinyağıyla doğırttu kesisiz ve ilk doğumdu cidden mucizevi bişi
Esilaminel Dimple23 cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler cok degerli okudukca inancim ve motivem cok daha artiyor... Diger arkadaslari bilmem ama dogum stresi ve korkusunu bir nebze aşmama yardimci oluyor⚘
elifkucuk Geçen hafta alttan muayene oldum doktorum dar olduğunu söyledi perine masajı yap açılabilir dedi ama nasıl yapıcam bende bilemiyorum zor geliyo
Esilaminel elifkucuk pes etmeden deneyin derim zor ne yalan soyliyim yada bana zor geldi yapan arkadaslar var rahatca... Şu anlamda rahatsiniz komuta sizde acirsa birakirsiniz isterseniz devam edersiniz ama mutlaka deneyin derim...
Esilaminel Faji cok tesekkur ederim oneriniz icin bu sekilde yaygin ve dogrulugu konusulan bilgiler ögrendikce cok muglu oluyorum dogum endisem azaliyor⚘
Esilaminel Bskrt ben vucuduma suruyorum cokda memnunum ama isitmamistim... Perine bölgesi icin isitiyim ama en azindan asit bolgenin ph seviyesini bozmasin su ile bile yikamayin diyorlar...
asminko345 Esilaminel Kaşıntınız esnediğiniz için canım geç kalmış değilsin ilk işaret parmağını çok hafif yerleştirerek yapabilirsin sonra ikinci parmağa yerleştirebilirsin ve sakin kalıp yap hafif bir müzik aç ben öyle alıştım güzel şeyler düşün Kaşıntı olmaması gerekiyor o kadar çok derine girmenize gerek yok amaç zaten çıkacağın ağzı esnetmek 😊 Derin nefes alıp yapın İnan 3 denemeden sonra artık Prof oluyorsunuz Haldur huldur parmak yerleştirmeyin tırnaklarınız kesip elinizi temiz yıkayıp yapın 🥰 sonra hemen duş alın ama yağ kalmasın temiz yıkadığınıza emin olun 🌹
Esilaminel asminko345 harikasiniz mutlaka uyucam tavsiyeleriniz cok cok tesekkur ederim⚘ Hemen dusa girdim ama acikcasi ozellikle o kismi yikamadim genelde tavsiye etmiyorlar suyla yikamayi ama birdahakine daha ozen gosteririm😊
Kbrapoyrazunl Esilaminel bende deniycem teşekkür ederim daha önce duymuştum ama doğruluğunu araştırıyodum 🙄
Esilaminel Kbrapoyrazunl bende duydum ve emin degildim iyi ki bu postu acmisim sagolsun arkadaslar bilgilerini ve deneyimlerini paylasiyorlar... Rica ederim insallah faydasi olur...
asminko345 Merveass İlk ebem gösterdi canım makette ondan sonra Alıştım sadece çok derine değil amaç ağzı esnetmek ☘️ sorun zaten ağız denemediği için kesi veya yırtılma oluyor 😑 İlk işaret parmağıyla 2 dakika yapıp 2 inci orta parmakla saat 3 le 9 yönünde gidersen makata hafif basma şeklinde emin ol kesin olmaz 🥰
Gulay333 Esilaminel bana ebe biraz kaynatın tam kaynamaya yakın kapatın asiyi gitsin dedi kavonoza koyun öyle kullanım dedi
ezos Meloskervn https://www.instagram.com/p/BqaSP2vgGyM/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=2kjg7xadj3ee sanırım anlatmak daha zor 🙊
Esilaminel ezos internette hep iki parmak ile gostermisler burda tek sanirim cok daha rahat cunku ben iki parmak beceremedim acikcasi🙈 Bu arada tesekkur ederim kendi adima bilgi icin⚘
asminko345 Esilaminel Ilık suyla güzelce durularsanız elinize alıp suyu daha iyi olur direk suyu tutmamış olursunuz 🥰