Mavi6 sedseda ben özel hastaneye gidiyorum bebeğin durumuna bakıp karar veriliyor suyuna hareketlerine vs ondandır
sedseda ElifKayaAa Doktorunuz Ne diyor benim Doktorum 41′e kadar bekleriz sonra suni sancı’yı deneriz dedi Devlet hastanesine gidiyorum
Smilehappy Bnmde 37. Haftam dun aksam agrim oldu sertlesm oluyo bi tarafa toplaniyo bebis Agri krin agrisi gibi ama kasikta degil .
ElifKayaAa sedseda Ben yurtdışında yaşıyorum benim doktorum da 40+5 e kadar bekleyebileceğim söyledi sonrasında doğumu başlatacak gün yaklaştıkça geriliyor insan keşke kendi sancımızla gitsek 🙄
Ezgikrkl sedseda Doğum olabilir 14 saaat olmuş siz yazalı doğum yaptınız mı veya doktora gittiniz mi merak ettim☺️
sedseda ElifKayaAa suni sancı zor mu acaba bilmiyorum o sancıyı çekip sezeryana girmek de korkutuyor beni
Mavi6 sedseda ben tam da bunu yaşadım işte normal doğuma herşey müsaitti 15 saat sancı çektim ama çocuk ters pozisyonda olduğu için açılma çok yavaş ilerledi bi 10 12 saat daha çekecektim fakat çocuğun kafası sıkışmaya başlayınca sezaryen istedim hemen
sedseda ElifKayaAa aramızda bir gün var inşallah hepimiz için de hayırlı kolay doğumlar olur korkuyoruz ama bir şekilde doğacak bu bebisler 🥰
Mavi6 sedseda suyumu patlatmadan önce sancılarım vardı suyu patlattılar alttan fitil ile suni sancı verdiler ağrılarım yavaş yavaş arttı 1 saat olmadı 1 cm’den 4 cm e açıklık oldu kolay diyemem ama acı eşiğiniz yüksekse dayanırsınız