Mavi6 sedseda suyumu patlatmadan önce sancılarım vardı suyu patlattılar alttan fitil ile suni sancı verdiler ağrılarım yavaş yavaş arttı 1 saat olmadı 1 cm’den 4 cm e açıklık oldu kolay diyemem ama acı eşiğiniz yüksekse dayanırsınız
Mavi6 sedseda ben tam da bunu yaşadım işte normal doğuma herşey müsaitti 15 saat sancı çektim ama çocuk ters pozisyonda olduğu için açılma çok yavaş ilerledi bi 10 12 saat daha çekecektim fakat çocuğun kafası sıkışmaya başlayınca sezaryen istedim hemen
Mavi6 sedseda çok sancım vardı açıklık kontrolünde doktor farketti ters pozisyonda olduğu için açılma çok yavaş ilerler bebekten kaynaklı dedi ama sancıdan nasıl ters olması gereken nasıl diye inan soramadım
Gizemyldz-1997 Kızlar şu an Sguat felan yapıyorum bel ağrım ve vajinada ağrım oluyor kasıklarda aynı şekilde neden acaba 39+6yım
sedseda Gizemyldz-1997 rahim kendini hazırlıyor doğuma benim de iki haftadır oluyor 40 haftayı geçtim doğumu bekliyorum
Halime_td A_svgn bende 37+4 ilk doğumum nasıl olcak nasıl hissedeceğim çok korkuyorum duşta felan suyum gelir anlamazsam diye ya geceleri uyuyamıyorum resmen😬