umrumdadegil MorKelebek54 yaa ne güzel 😂 çabuk karar vermişsiniz bazıları karar vermekte doğuncaya kadar zorlanıyor 😂 bizimkide kolay oldu Allahtan😂
MorKelebek54 umrumdadegil he valla ya bazilari dogunca karar veriyo dedigin gibi siz ne isim koydunuz bebise
Gul2769__ umrumdadegil evet evet sıkmıyorum dikkat ediyorum aminn❤️bebiş ben iyi olalım sağlıklı olalım da amann gelir elbet herhalde 🤲🏻bide benim iki üç gündür göğüs ucum ağrıyor nedendir acaba
edadm umrumdadegil 3-5 tane canım. gece bebeğim uyurken de sağıyorum sabaha göğüslerimin dolması için
umrumdadegil edadm kaç dakika sağıyorsun peki bende sağmaya başladım ama kaç dakika ve kaç saat ara yapsam bilemedim
NewMomm1 umrumdadegil kayısı hoşafı bolca su içmek ve dinlenmek🌸 sağıp emzirmeyi zaten biliyorsunuzdur diye eklemedim.
mavideniz6 umrumdadegil 20 günlük lohusa olarak tek önerim kuru kayısı ve kuru duttan oluşan hoşaf , ondan başka hiç bir şeye ihtiyaç duymadım
edadm umrumdadegil 10ar dakika sağıyorum canım, bebeğim iki üç saat uyursa o zamanlar sağıyorum onun dışında hep memede zaten
Aybarssmom_ umrumdadegil kız ben harap olmuşum günlerdir yeni girdim uygulamaya 🤣🤣 sma kullanıyoruz kuzu belki sütün gelmiştir şimdiye
mavideniz6 umrumdadegil posalı şekilde 2 bardak içiyorum sabah akşam fena doluyor göğüslerim umarım sizde de işe yarar