umrumdadegil alparslan ismine karar verdik zaten ilk onu begenmistik ya aslinda soyle kiz olursa ben erkek olursa esim koycakti hamile degilken bile biyle anlastik. Erkek oumca ben de hsliyle geri planda kalamadim fikirlerimi soyledim deniz ya da atlas ismini onerdim esim begenmedi. İsim konusunu konusurken dedim Alparslan nasil dedim esim bu durdu düşündü ortsik gibi yalti agzini alistirdi felan guzel isim fekan dedi anlami da iyi dedi benim ismimin anlamina benziyo dedi. (Alparslan hukumdar asi ya esimin adi da hukumdarin ismi) o konjsma orda bi kaldi bi sure sorna esimexsordum isim konusjnda keisn miyiz Alparslan a dedim evet dedi e ismi yine ben koymjs oldum dedim yoo ben koudum dedi 😂 iyi de ismi ben buldum nasil olcak o is dedim yok ben bukdum diyip gicik ediyo beni 😂 o sekidle karar vermis bulunduk hic isim arayisina girmedik yani cok sukur icimize hizli sindi simdi de zaman gectikce bebek degil alparslan diye söylüyoruz dilimjz cok alisti dunyanin en farkli ismi gelse yine degistiremem sanirim o kadlar alistim 😂