umrumdadegil ahaha doğru canm benim bitermi hiç ölene kadar bitmiyor evlat kosturmasi ama sağlıkla dünyaya gelseydi yorulduk heee😬
Süt çoğaltan/getiren şeyler
umrumdadegil vay be başlıkların değişti 🥲🥲
umrumdadegil kuru dutu çok duymuştum 🩵😇 kuru meyveler çok süt yapar die biliorum
- Düzenlendi
umrumdadegil öncelikle stressiz rahat bir ortam ve eş desteği. Yiyecek olarak ise İncir pestili benim sütümü çok arttırırdı. Bulamazsanız eğer kuru incir de yiyebilirsiniz. Şekeriniz yoksa tabi. Şimdiden bol şifalı sütler diliyorum bebişinize.
Gul2769__ inşallah çok teşekkür ederim 🥰 inşallah gelir sütun korkma o psikolojiye sakın girme benimki sezaryendi biraz geç gelebiliyormuş sanırım sezaryen doğumda
umrumdadegil hurma doldurdu taşırdı göğüslerimi
A12_S07 inşallah yakındır seninde😍 kaç haftalık oldum şuan tam olarak
Beyzab95 evet hep bu zamanları bekliyordum🥲🥲
Yagmurakyurek hoşaf olarak içiyorum kuru meyveleri🥰
La_Liberte doğumda o kadar stres yaşadım ki o da etkiledi mi bilmiyorum 🥺 teşekkür ederim 💜
edadm maşallah günde kaç tane yiyorsun
umrumdadegil bol su, sağlam psikoloji, bol emzirme..
umrumdadegil bol süt olsun inşallah 🥰🥰🥰🥰
umrumdadegil kabak tatlısı cok güzel süt arttırıyor
umrumdadegil ayy inşallah hemencik gelir yaa ben gelir diye düşünüyorum kötü psikolojiye sokmak istemiyorum kendimi ama korkum da var valla bende sezeryan olacam inşallah hemencik gelir ya hemen gelmesi için ne yapabiliriz peki dogumuma on beş gün kaldı
Nnoktaa inşallah 🥲
Yagmurakyurek seninki ne zaman geliyor bebiş
prenses_annesii2603 ay pek sevemiyorum onu da tatlı şeyler hep süt yapıyor galiba tatlı şeyler yemekten bi hal oldum🤦🏻♀️
1prensannesii__ teşekkürler 😍😍