bdenerigokce hiç litre olarak ölçmedim ama içmeye çalışıyorum
Süt çoğaltan/getiren şeyler
umrumdadegil günde en az 4 lt
bdenerigokce kız 4 nedir😂
umrumdadegil canım senin vücudunun ihtiyacı en az 2 zaten sen bundan fazla içmelisin ki süt yapsın🙈 1 gün 4 lt iç sütünün nasıl dolduğunu göğüslerinin şiştiğini kendi kendine aktığını göreceksin 🥰
bdenerigokce bidakine ölçeyim bakayım günlük kaç içiyorum 😂
umrumdadegil 4 lt iç bakalım fark görecek misin beni etiketle 🙈😂
bdenerigokce zorlanırım ama deneyeceğim 😂😂
umrumdadegil dene merak ediyorum 🫢😂
bdenerigokce sen sünneti yaptırdın mı
umrumdadegil 10ar dakika sağıyorum canım, bebeğim iki üç saat uyursa o zamanlar sağıyorum onun dışında hep memede zaten
edadm aynen bende 10 dakika sağıyorum
umrumdadegil inanılmaz biri 4 lt demiş 2.5 içince kusmak geliyor içimden
2lokummannesiii bende aynıyım midem bulanıyor 😂
umrumdadegil posalı şekilde 2 bardak içiyorum sabah akşam fena doluyor göğüslerim umarım sizde de işe yarar
mavideniz6 inşallah ya sadece anne sütü versem güzel olacak
umrumdadegil benim bebeğimin sol yumurtalığı daha düşmedi canım, olabiliyormuş normalmiş ama 1 yaşına kadar düşmezse ameliyatla indireceklermiş o yüzden eğer düşmezse o zaman sünnet yapalım 2 kere narkoz vermeyelim dedi🙈
bdenerigokce hii bende sorucam çocuk doktoruna bebekken çok sıkıntılı geçiyor mu acaba
umrumdadegil henüz deneyimlemedim ama bestlak damla, solgar b12 vitamini, Hipp emziren anne çayı aldım artık hangisi işe yararsa 🤷🏼♀️
umrumdadegil bana 40 günlük olmadan diye önerilmişti ama nasip olmadı
psikolojinize bağlı. ben bol su içmenizi ve bebeğinizle yakın temaslı vakit geçirmenizi tavsiye ediyorum. bonus olarak kuruyemiş tüketebilirsiniz. ben genelde böyle yapıyorum etkisini görüyorum.💖