asell13 YldrmNUR bebeğe bağlı canı ne zaman gelmek isterse 🥰 benim planlı sezeryan diye belli 38 girdimi bi kaç güne alıyolar
birLinaannesi Yasemin222 26. Haftadayız 13 mayıs tahmini doğum tarihimiz. 🫠🩷 kızım erken gelmek istemezse öyle tabii🤷🏻♀️😬
Arifealkn Yasemin222 aynıyız bizde 25+1 olduk bacak bel ağrıları zorluyor benide zor oturup kalkıyorum düzenli magnezyum da kullanıyorum ama hiç faydası yok varsada ben hissetmiyorum 😊
asell13 YldrmNUR kızlar çok beklemiyor genelde benim diğer kızlar 34-36 da doğdu ama bu sefer zamanını bekleyecek allahın izniyle erken doğum olmasın diye iğne ve ilaç kullanıyorum 😂😂 eli mahkum bizi bekleyecek
Esra_Omer_21 Yasemin222 benmde mayısın ilk haftası şimdiden yoruldum diyebilirim 2 ay nasıl geçecek bilmiyorum
SSenaaa Merhaba bizde 26+1 olduk şimdilik 12 mayıs görünüyor doğum tarihi 19. Haftadan beri bel ağrılarım başladı geceden beridir bacak ağrılarım başladı birde morarmış bacağım anlamadim ya
Nrsgzgr SSenaaa ben de öyleyim sol bacakta morarma var sağ bacağa kramp giriyor kan dolaşımıyla alakalı galiba ama kan sulandırıcı da vermedi baştan itibaren doktorum🥲umarım gözden kaçırdıkları bişey yoktur.bol bol Şimon suyu içiyorum
Esrackc Yasemin222 benim de 22 mayıs görünüyor 21 de doğarsa boğa burcu olacak 22 mayısta doğarsa ikizler Allahım sen yardım et 😂😂 Bel ağrısı bende de var ve ani hareket edince karnıma bi sancı saplanıyor onun dışında iyiyim çok şükür.