Dy_55 Yasemin222 bana toz halinde verildi paketler halinde suya katip karıştırıp içiyorum erimesini beklemiom hiç mide bulantısı yapmadı.
Aminealeyna Yasemin222 23+2 yim ben daha dogum tarihi belli değil doktorunuz ne zaman gun verdi acaba
aysima41 Aminealeyna 25+4 üm en başından beri gittiğim 3 doktorda tahmini doğum tarihinin 15 mayıs olduğunu söyledi
Serendipity16 aasl sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻 korse çok sıkmaz mı ama ? Doğum sonrası kullanmayı düşünüyorum da hamileyken çekindim
aasl Serendipity16 Amin canım Yok bir sey yapmiyo onu karnının altından baglicaksin bir sey olmuyo o zaman. Hem karnin cikinca destekliyo topluyo sırt bel agrisini geçiriyomus
Aminealeyna aysima41 anladim benim zorunlu sezeryan 17 mayistan 23 mayisa kadar herhangi bir tarih olabilr dendi 38 in icindeyken alınacak bebek net soylenmedi daha o yuzden sordum saglikla alin kucaginiza insallah
semra34_erkan 23 mayıs Allah nasip ederse inşallah kıyafetleri ne zaman yikamaliyim 29 aylık kızım var
asell13 Yasemin222 24+5 haftalık olduk muhtemelen 9 veya10 mayıs gibi olur doğum bel ve bacak ağrım oluyor 3 ay var ama sanki 3 yıl gibi geliyor 😅😅
asell13 YldrmNUR bebeğe bağlı canı ne zaman gelmek isterse 🥰 benim planlı sezeryan diye belli 38 girdimi bi kaç güne alıyolar
birLinaannesi Yasemin222 26. Haftadayız 13 mayıs tahmini doğum tarihimiz. 🫠🩷 kızım erken gelmek istemezse öyle tabii🤷🏻♀️😬
Arifealkn Yasemin222 aynıyız bizde 25+1 olduk bacak bel ağrıları zorluyor benide zor oturup kalkıyorum düzenli magnezyum da kullanıyorum ama hiç faydası yok varsada ben hissetmiyorum 😊
asell13 YldrmNUR kızlar çok beklemiyor genelde benim diğer kızlar 34-36 da doğdu ama bu sefer zamanını bekleyecek allahın izniyle erken doğum olmasın diye iğne ve ilaç kullanıyorum 😂😂 eli mahkum bizi bekleyecek
Esra_Omer_21 Yasemin222 benmde mayısın ilk haftası şimdiden yoruldum diyebilirim 2 ay nasıl geçecek bilmiyorum