Pamuk sevdenurnur Enfeksiyon geçip gecmeme konusunda hicbisey demediler canim.Allah razı olsun duaların için çok teşekkür ederim. Sende sağlıkla kucağına al inşallah 🤗
Nnoktaa Pamuk büyüsün teyzesi ve kuzeni olarak öyle seslenmeye devam edicez biz 😂😂😂😂 çünkü niye etmeyelim 😂
Cylnglsn @Pamuk rabbim sağlıklı ömür nasip etsin inşallah en kısa sürede kollarına alırsın Merti ☺️🧿 o güçlü sadece sana hemen kavuşmak için acele etmiş annesi 🥰 bende 9 senedir bekliyordum kızımı şuan 21+4teyiz inşallah zamanı gelince bizde kavuşuruz sizin gibi 🙏🙏
Naciyemutlu Pamuk ahhh ya kavuştunuz demek 🥹🧿🥴💙 annesi gibi güçlüdür mert eminim buna.. Allah bağışlasın canım benim darısı bizlere.. şeker ve enfeksiyonu yaşayan biriyim öyle haklısın ki ‼️ kilosu da güzel çabucak toparlar minik bebişler daha hızlı büyüyor gerçekten kezenlerimden biliyorum 😇🫂🫂
gulruba Zaten çok zor bı süreç geçirmiştin bebeğin de sen de çok güçlüsün en kısa zamanda kucağına alman dileğiyle ♥️♥️♥️
Minikbirsey Pamuk com gecmis olsun güle güle güzel gunlerde büyütün inşallah bebeginizi😍😍 enfeksiyonunuz kanda mi idrarda mi vardı bende gebe kalfigimdan beri idrar yolu enfeksiyonu yola cebellesiyorum da
ravzae Pamuk gözün aydın canım, seninle hangimiz önce doğuracak derken sen elendin, sağ Salim kucağınıza da almak nasip olsun inşallah Allahım şifa versin Mert kuşa👼🏽🤍
minik_kurabiyeee Pamuk Ahhh pamuğummmm doğurdun mu seennn🥲🌸🥺 ay sağ salim çabucak kavuş inşallah oğluşunaaa 💖 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahh💖 kız şeker derdinden de kurtuldun hadi iyisin 😂😂😂😂