Meervemsi Pamuk Gözün aydın canım ☺️ Rabbim tez zamanda inşallah kucağımıza da almayı nasip eder inşallah 🙏🏼
mombarbie_ Pamuk Hoşgeldin paşamız sağlıkla büyü sağlıkla küvez serüvenininde sonuna gel anneni çok ugrastirdin o harika bir anne ve seni çok seviyor gözünün nuru hoşgelmiş Rabbım analı babalı büyütsün 🤲🏻🩵🧿
Parsmommy Pamuk Çok şükür 🤍 hayırlı olsun canım musmutlu evinize gidin inşallah çok sevindim ve gönlündeki gibi normal doğum da yapabilmissin 🙏💕 dikilirken nasıl video aldın ona şaşkınım benim dikişe takıntım var ya acımadı mi dikilirken🙈😄
asli_hmz Pamuk merhaba bana da serklaj atılacak 12. Haftada, kesinlikle erken mi doğuyorlar yine yoksa 38i görebilirmiyz
MasalAlparslanMom Pamuk yaaaa bende adini biyerde etiketlemek icin aratmistim(kocaniz istediğiniz telefonu almazsa🤣) Rabbim kucagina almayi nasip etmis, saglikli sihatli evinize cikmaya sira insallah🌺 Adiyla buyusun
Boncukk123 Pamuk yaaa 🥹 hayırlı olsun bir an önce annesının kucağına gelsin inşaAllah 🤲🏻🌸 minnoşlar ne zaman istiyorsa o zaman geliyor kesınlıkle ☺️ Sağ salim büyütmek nasib olsun
Nnoktaa Pamuk tekrar tekrar hoş geldin E.B.S.R.T.E. Yeğenim.. teyzen ve kuzenin seni görmek için sabırsızlanıyor 💙💙💙 mert kim mert kim? 😂😂😂😂😂
Krtcm Pamuk al ver bugun 2 kg olmartık us entübe değil biberondan anne sütü alıyor sonra kı süreç anneden emme sonra eve nasip olursa ama henüz belli değil canım
Pamuk sevdenurnur Enfeksiyon geçip gecmeme konusunda hicbisey demediler canim.Allah razı olsun duaların için çok teşekkür ederim. Sende sağlıkla kucağına al inşallah 🤗
Nnoktaa Pamuk büyüsün teyzesi ve kuzeni olarak öyle seslenmeye devam edicez biz 😂😂😂😂 çünkü niye etmeyelim 😂
Cylnglsn @Pamuk rabbim sağlıklı ömür nasip etsin inşallah en kısa sürede kollarına alırsın Merti ☺️🧿 o güçlü sadece sana hemen kavuşmak için acele etmiş annesi 🥰 bende 9 senedir bekliyordum kızımı şuan 21+4teyiz inşallah zamanı gelince bizde kavuşuruz sizin gibi 🙏🙏