Tugce_23 @"Pamuk 1945 doğdu ama benim bebeğimin ciğerleri hiç gelişmemişti ciğer geliştirici vuruldum ama hiçbiri bebeğime etki etmemiş
Civciv53 Pamuk gözünüz aydın olsum rabbim sağlıklı sıhhatli oğlunuzla birlikte eve çıkmanızı kolaylıkla nasip etsin inşallah. Yazdıklarınızı okuyoruö bende serklaj olucam inşallah
Pamuk Civciv53 Amin inşallah.Serklaj çok iyi birsey bu haftaya kadar serklaj ile geldim şükürler olsun.
Civciv53 Pamuk birazcık korkuyorum serklajdan böyle çok hissediyormuydunuz dikişi acaba? Ya benim biraz böyle şeylerde içim tuhaf oluyor ondan başarabilir miyim diye tedirginim hep yatıcak mıyım sürekli bu sorular kafamda
Pamuk Civciv53 Ben sürekli yatmadım tek dikkat etmen gereken Enfeksiyon. Korkma dikiş hissetmiyorsun ilk günler hafif ağrı oluyor sonra geçiyor.
Pamuk Civciv53 Daha kilo almadı canim 2kiloyu az geçince çıkaracaklar.Once ki bebeğimi kaybettiğim için şuan şükrediyorum bu duruma bile
Ecemp1610 Pamuk Takılacak hiç bir şey yok sağlığı yerinde olsun yeter ki 😍 ilki ne kadarlık kaybettiniz
Civciv53 Pamuk inşallah geçicek canım güzel düşün güzel olsun. Kırmayacaksam seni bir öncekini neden kaybetmiştin ? Benimde 18+3 de nişanım gelmişti 😔5 gün hastanede yattım ama bebeğimin su kesesi vajinamdaydı malesef doğum gerçekleşti
Pamuk Civciv53 Benim de aynı şekil de aniden acilmam oldu.Kese aşağı düşmüştü sancilarla doğum yapmistim.Bu sefer o yüzden serklaj yapıldı.