Cennet-polat Pamuk çok akıllı çok zeki bir çocuk ama çok yaramaz bir çocuk cokda zor bır bebekti 😊bizde son zamanda karar verdik seçenekler arasında en son zaman çok çok diye diye bunda karar kıldı ben çok kararsız biriyim oyuzden sen karar ver demiştim 😁
Marshmellom Pamuk sizi yaklaşık 9 aydır filan takip ediyorum.saglikla kavuştuğunuza çok sevindim.insallah en yakin zamanda kavusursunuz🤎
evas08 Çok şükür sağ salim kavuşmuşsunuz. 🙏🏻 Sizi ve sürecinizi geçen haftalarda yaşadığım enfeksiyon ve hastane yatış sürecimden sonra enfeksiyon için araştırma yaparken tanıma fırsatı bulmuştum, sağ salim kavuşmanıza çok sevindim. ✨
Tugce_23 @"Pamuk 1945 doğdu ama benim bebeğimin ciğerleri hiç gelişmemişti ciğer geliştirici vuruldum ama hiçbiri bebeğime etki etmemiş
Civciv53 Pamuk gözünüz aydın olsum rabbim sağlıklı sıhhatli oğlunuzla birlikte eve çıkmanızı kolaylıkla nasip etsin inşallah. Yazdıklarınızı okuyoruö bende serklaj olucam inşallah
Pamuk Civciv53 Amin inşallah.Serklaj çok iyi birsey bu haftaya kadar serklaj ile geldim şükürler olsun.