Pamuk Anneeadayi3 Allah razı olsun.Dusuk enfeksiyon varsa bol su için sık tahlil verip takip edin yeterli🫶
Pamuk aysenuroztunc Ya ne güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim.Dun akşam doğdu bugün çok minik beslemeye başladık dediler kuvezin üzerinde enjektör vardı ordan gidiyordu.Hep diken uzerindeyim.Ciddi solunum problemi yok sadece burundan veriyoruz onu çekince saturasyon düşüyor dediler.Insallah iyi olacak🙏
aysenuroztunc Pamuk hiç diken üstünde olmana gerek yok emin ol çok güvende o minik gözleri her an üstlerinde hemşirelerin merak etme 🥹o burundaki oksijen biraz zaman geçsin alışır hem kalsın kız biraz daha burunları bedava estetik oluyor haberin yok 🤣 kalkık burunlu oluyorlar bebeler ☺️ şaka bi yana gayet iyi gidiyor merak etme ☺️ hangi hastanede yatıyor bebiş belki tandığım vardır soruştururum
Pamuk aysenuroztunc Umarim tanıdığın vardır canim Kocaeli sehir hastanesi.Tanidik olmayınca hiç bilgi vermiyorlar çok üzülüyorum.
aysenuroztunc Pamuk benim yok ama bi arkadaşlarıma sorayım belki onların vardır yarın haber ederim inşallah çıkar birisi
TugbaOmerCucuk Pamuk yarın yatış yapacak beni de. Bi hoca daha bakacak duyu detaylı ultrasonla ölçerek karar verecekler. Geçen hafta en son kordonda 50 kalmış dedi. Tek cepte su görünüyor o da 5 cm altında. Yarın gibime geliyor benimde.
TugbaOmerCucuk Pamuk teşekkür ederim 🥰 valla burası bi başka aile gibiyiz bi nevi. Belki de duygularımızı en rahat ifade ettiğimiz yer.
TugbaOmerCucuk Pamuk beni yatirmadilar 🤗 suyu artmış bu haftayı da geçirir dedi doktor çok sevindim ya havuc suyunu bayadir içiyorum ancak etki etti herhalde bilmiyorum ama suyu artınca çok sevindim
Pamuk Anneadayiii__ İlk başta 15 dk da 1 adet sancısı gibi giriyor.Daha sonra 5 dk 3 dk düşüyor siddetleniyor belinden geliyor ama tabi ki dayaniliyor 😊
Yenihamis1357 Pamuk merhaba hayırlı olsun öncelikle sizin adınıza çok sevindim 🥰 bu enfeksiyon idrar yolumuydu vücuttaki enf muydu değeri kaçtı öğrenebilir miyim 🥰
Ay3 Pamuk sevgili pamuk normal dogum cok mu zor, 37 ye girevegim bende serkkaji aldilar, normal dedi devlet,sakaryadayim bende.
Mrsselvinaz Pamuk hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü kılsın.
Slc Pamuk sağlıkla büyüsn inşallah tez zamanda kavuşup kokusunu duyarsın hemencik evine gidip geceleri uyumazsn😃😃😃senin benden daha çok uyumaya hakkn yok al bebeni uykusuz postalarda buluşalım ☺️
Tugce_23 @"Pamuk allahım gözün aydın bir an önce yavruna kavuşursun ben 32 haftalıkkrn doğum yapmıştım bebeğim hala küvezde 46 gün oldu ama senin bebişinin bir şeyi yoksa çok çabuk toparlanır