Umutmirzainci Pamuk sağlıkla gelsinler evlerine de inşallah Ben de tam 10 sene sonra ikizlerime kavuştum daha erken ve çok daha küçüktüler tam 75gün çıkmalarını bekledim. Allah sabrınızın mükâfatını veriyor korkmayın bol bol dua edin.
Umutmirzainci asli_hmz neden serklaj yapılacak peki serklaj ne demek :) Daha önce erken doğum öykünüz var mı? Benim var ve Dr 13 16 20.haftalarda dikiş atarız dedi..
Cankuss35 Pamuk oyyy maşallah size ❤️❤️❤️ hemencecik çıkar küvezden inşallah sağlıkla kucaklarsın oğluşunu ❤️❤️❤️
Guzem-ust Pamuk merhaba suyunuz geldiği halde nasıl beklettiler sizi? Benimde aynısı oldu birden suyum geldi ciğer geliştirici ipne vurdular ve suyum az kaldığı için 12 saat sonra sezaryan olmak zorunda kaldım. Doktorum suyun geldiği için mecbur bebeği almamız gerektiğini söyledi. Kasılmam vs hiç yoktu. Şuan 25 gün oldu bebeğim hala küvezde
Aybenar @Pamuk ne kadar güzel yazmışsınız doğum sürecinizi gözünüz aydın sağlıkla inşallah bir araya geleceksiniz oğluşunuzlada pozitif annenim pozitif güçlü oğlu Mert şifa diliyorum 🙏🏻🌸
Brcu1989 Pamuk tebrik ediyorum sağlıkla büyütün inşallah enfeksiyonunuz olduğunu nasıl anlamıştınız acaba
bebisliozlem Pamuk ayyyyy canım 😍 daha geçen günün seninle birinin postu altında konuştuk 🥰 o kadar sevindim ki senin adına, Rabbim sağlıklıca kucağına almayı da nasip etsin en kısa zamanda ♥️
bebisliozlem Pamuk ayyyyy canım 😍 daha geçen günün seninle birinin postu altında konuştuk 🥰 o kadar sevindim ki senin adına, Rabbim sağlıklıca kucağına almayı da nasip etsin en kısa zamanda ♥️
Fadimee11 Pamuk çok geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun inşallah🥰❤ Enfeksiyon hakkında söyleyeceklerinizi merak ediyorum 😏
KurkmantoluMadonnaa Pamuk gözünüz aydın😍 en kısa zamanda evinizde olur inşaAllah bebeğiniz❤️ sizede geçmiş olsun kolayca toparlanırsınız umarım ❤️ Enfeksiyon derken şikayetleriniz neydi mesela? Benim tahlillerde idrarda bişey çıkmıyo ama onun dışında hep akıntı ve kaşıntı var maalesef..
Pamuk KurkmantoluMadonnaa Tahlil de bisey çıkmıyorsa ve akıntı kaşıntı varsa vajinal muayene olup akintinin vajinadan gelip gelmediğini tespit edilmesi gerek🤗
Civciv_ Pamuk Canım pamuğum gözün aydın🌸Rabbim yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsiiin🌸 Günlerimiz aynıyken benden önce doğurdun. Bana da bol bol dua et kırıklı gacısın duan hemncik kabul oluur😅💖
Zeyd_Mom_22 Çok sevindim adınıza🥰 Rabbim Mert yavrumuza sağlık versin amin. sağ salim çıkın hastaneden inshaAllah. Dilerim en kısa zamanda Oğlunuz iyi olur kavuşursunuz🥹♥️
Nsmanamak Pamuk öncelıkle gözünüz aydın saglıklıysa cok sukur kuvezde kalması sorun degıl 🙏 Enfeksıyon oldugunu nereden anladınız ? Yanı tecrube edınmek ıstıyorum
CansuBzr Bu hikaye de kazanan sen oldun 🫶biz gebelik şekeri olanla çok güçlüyüz bence hamilelik asıl bize zor nefsimizle imtihan😔 gözün aydın sağlıkla kavuşun inşallah hiiiç korkma ona orada çoook iyi bakıyorlardır emin ol biraz kilo alınca evine de gelir mis gibi bebek kokar evin ❤️darısı başıma inşallah
Pamuk CansuBzr Evet imtihanimiz çok büyük.Gebelik şekeri bizden korksun.Guzel dileklerin için çok teşekkür ederim 🫶
ozgeerkan73 Pamuk çok geçmiş olsun , inşallah hayırlısıyla tez zamanda kucağınıza alırsınız ve evinize gidersiniz canım 😊 🙏