esss_92 Dilek_95 aynı bahsettiğin şekilde bende de oldu canım 2 buçuk üç hafta kadar ara ara sürdü ben de senin gibi çok tedirgindim ama şu an 18. haftaya gireceğiz ben progesteron iğne falan kullanıp dinlenmiştim korkma bazen olabiliyor muş
Dilek_95 esss_92 Çok şükür 18i görmüşsünüz❤️ öyle korkuyor ki insan her an ultrasonda olmak, izlemek istiyor. Bana iğne de vermediler kullandığım ilacı aynı hafta bitirmem gerekiyordu 1 hafta daha devam et dediler.
Dilek_95 alyamm_33 Lekelenme olduğu gün ben de hemen gittim doktorum hiç bir şey yok bu şekilde olursa gelmene gerek yok ama kırmızıya dönerse geliyorsun dedi. O günden sonra tekrar oldu ama şuan durdu bir yarınım kaldı çarşamba randevum var. Ben yurt dışında olduğum için burda farklı ilerliyor galiba :/
alyamm_33 Dilek_95 yurt dışı ise farklıdır tabii ama Türkiye’de hemen bakıyorlar yani bir damla kanın bile çok önemi var ben böyle sık sık geceleri acile giderim haftada bir kere ufak bir sancım olur ya da bebeği özlerim gider baktırırım hemen bize diyorlar ki lekan var mı leke varsa direkt yatış yapıyorlar bebeği kaybetmemek için
esss_92 Dilek_95 seni o kadar anlıyorum ki iyi o yüzden hiç stres yapma yani benim yaptığımı sen yapma.. Ben de üç günde bir kontrole gidiyordum sürekli kalp atışını duyunca içim rahatlıyordu doktorum bazen hiçbir sebep yokken de böyle ara lekelenmeler olabileceğini söyledi bol bol dinlen bebeğe en çok zarar veren şey stres.. Ve dua et inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım
Dilek_95 esss_92 Âmin inşallah Rabbim hiç birimizi evladıyla sınamasın❤️ Hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Bir de cinsiyetini öğrendiniz mi?
ShekerMawisH Benimde tüp bebek 5.haftada ara ara kahverengi lekelenme ve bi ara pıhtılı bi şekilde kırmızı kanamam oldu ben yıkıldım bu görüntü karşısında progestan iğne kullandm estrofem ve lutinus fitille destekledim kanamam kesildi kanama alanımda kısa sürede yok oldu. Şükürler olsun şuan 35+5 teyim umudunuzu yitirmeyin ve ne olursa olsun bebeğinizle konuşun 😊
Dilek_95 ShekerMawisH Allahım korumuş öyle anlarda iyi bir doktora denk gelmeniz de o kadar önemli ki. Çok şükür sizin doğuma az kalmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
Dilek_95 alyamm_33 Türkiye’de daha çok dikkate almaları ne güzel burda az öz kontroller oluyor tabi ki emin olmadan bırakmıyorlar her lekelenme düşük değil diyorlar. Yarın tekrar göreceğim içim rahat edecek inşallah 🙏
alyamm_33 Dilek_95 İnşallah sağlıklıdır bebeğim Rabbim kucağınıza almayı nasip eylesin biz de perşembe günü cinsiyet için gideceğiz bakalım ☺️
Dilek_95 alyamm_33 Çok şükür bugün gördüm her şey yolundaymış. Gitmeden tatlı yiyin inşallah gösterir cinsiyetini🥰
Gamzeglllll Zmrnr merhaba bende de var uromisin ilacını içtikten sonra oldu,doktor enfeksiyonun var dedi.siz hangi ilaçları kullandınız acaba, kahverengi akıntım her idrar sonrasi geliyor genelde silince sizde de oylemiydi çok korkuyorum yardımcı olur musunuz
Zmrnr Gamzeglllll 10,15 gün kadar dediğiniz gibi idrardan sonra lekelenmeyi hep yaşadim ismini hatırlamıyorum ama doktorum bana tek kullanımlık enfeksiyon ilacı yazmıştı onu kullandiktan sonra çok şükür kesildi
Gamzeglllll Zmrnr bende o tek kullanımlık ilacı içtim ondan sonra başladı şuan tam 1 hafta oldu geleli .rica etsem bakarmisiniz netten uromisin mi kullandiginiz ilaç?
Gamzeglllll Zmrnr ikiside eşdeğer bir ilacmis .sizin ki ilacı kullanmadan önce vardı kullanınca geçti degilmi,bir de böyle çamur gibi akıntı geliyor muydu kahverengi kahverengi