Gamzeglllll Zmrnr ikiside eşdeğer bir ilacmis .sizin ki ilacı kullanmadan önce vardı kullanınca geçti degilmi,bir de böyle çamur gibi akıntı geliyor muydu kahverengi kahverengi
Zmrnr Gamzeglllll kullanmadan önce vardı kahverengi geliyordu bazen açık bazen köyü bazen çamur gibi ama çok şükür geçti
Gamzeglllll Zmrnr çok şükür darısı bana vallahi çok korkuyorum gördükçe leke…bebeğe Bir zararı olmaz dimi
Zmrnr Gamzeglllll inşallah canım. seni o kadar iyi anlıyorum ki benim düşük riskim vardı ve her lekede çok üzülüyordum ama sana tavsiyem olumlu düşün ve doktoruna tekrar bir danış idrar tahlili falan yaptır
Gamzeglllll Zmrnr benimde öyle geçen haftalarda aşırı kanamam oldu düşük riskim var iğne kullandım şimdi hapa geçtik her tuvalet korkunç geliyor
Mervebzt Gamzeglllll kaç haftalık hamilesiniz, kanamanız neden kaynaklı olmuş öğrendiniz mi, benim de geçen hafta yoğun kanamam oldu plesantadan kaynaklı dedi ve istirahat önerdi
Gamzeglllll Mervebzt merhaba,bende miyom var miyom kaynaklida olabilir dedi,plesantaya,kese etrafı kanama alanı var oda etken olmuş olabilir dedi
maviiiss Dilek_95 benimde o haftalarda olmuştu doktora gittim banada aynısını dedi kesede falan sorun yoktu hiçbir şekilde dinlen bol bol dedi Fitil vermişti
bebikylmz Duygu0621 ay çok teşekkür ederim iyim şükür erkek bebek bekliyoruz 😊 18. Haftaya girdim. Sen nasılsın. Canım
maviiiss Dilek_95 benim 16. Haftada bidaha olmuştu yine doktorum baktı bi sorun yoktu çok fazla ayakta kalma iş yapma demişti şükür Şimdi 28. Haftalığız
Dilek_95 maviiiss Tekrar olmam inşallah şuan 16. Haftadayım😊 MaşaAllah siz de sona yakınsınız sağlıkla kucağımıza alınca özlenir bu günler
Duygu0621 bebikylmz çok şükür , bende 13. Haftaya girdim herşey güzel gidiyor şimdilik . Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌹