Didem24 EfnanEksi Hastaneye gidip gitmeme arasında kaldım valla hala regl olmadım sağ kasıkta batma hissi var ama regl hala yok inşallah hamileyimdir 🙏
Didem24 rumeysa_mom Haklısınız bugün yada yarın gitmeyi düşünüyorum hastaneye ama kararsızım biraz daha beklesem mi diye
Donthappymom Didem24 bende ilke defa geçen ay yaşadım canım 6. Gün geldi adetim kaçtanw test yaptım negatif çıktı, olsa illaki belli ediyor kendini 😊
Donthappymom Dilaradefe28 evet amaa arkadaşta ilk defa yaşamış benim gibi ve aynı benim gibi testleri negatif görmüş umarım geç döllenmedir ama sanmıyorum ben çok ümitlenmiştim arkadaşın da üzülmesini istemem 😌
Dilaradefe28 Berfindmrcan21 benim yarin 4 olucak hala olmadim regl bakalm regl gunu testim netagitfi yani 2 gun once yarin 4. Gun gecikmem kan versem mi tekrar testmi yapsam once benime cunku gecikmem olmaz
Dilaradefe28 Berfindmrcan21 peki test birkere mi yaptiniz ben regl gunumde yaptm birde regldan once yaptm negatifti yarin 4 . Gun gecimem olcak asla gecikme olmaz sizin yorumunuz umut oldu banada yarin kan mi versem 4. Gun cikar mi acaba
pilateslover Didem24 şehir dışı hava değişikliği vs yaşadınız mı. Benim de hiç şaşmaz ama tesadüf mü ne her hava değişikliğinde 2-3 gün gecikir. Sürekli de şehir değiştirmiyorum dolayısıyla hep ona denk geldiği için öyle düşündüm 🤷🏻♀️
Didem24 pilateslover Genelde her ay 2 gün erken olurum 28 günde bir regl oluyorum hiç şaşmazdı o yüzden umutlandım aslında, hava değişikliği vs yaşamadım ama haklısınız bu gibi durumlarda gecikme vs olabiliyo🙏
Didem24 Dilaradefe28 Kan vermek en doğrusu olur gibi hemde netlik kazanır. Bende bir kaç gün bekleyeceğim eğer olmazsam kan vericem
Didem24 EfnanEksi Yarına randevu aldım aslında ama iptal edip etmemekte kararsız kaldım karmaşık duygular içerisindeyim hem varsa öğrenmek istiyorum hemde yoksa üzülmek istemiyorum
Ozlm7 Didem24 canım bende senin gibi bugün 8. Gün gecikmem hala daha regl olmadım, normalde düzenlidir benim adetim ama hala olmadı 6. Günde test yaptım negatif çıktı bilemedim bende senin gibi napsam
Didem24 Ozlm7 Yaa çok tuhaf gerçekten genel olarak herkeste bi gecikme var bu ay sanırım hakkımızda hayırlısı diyelim