Didem24 EfnanEksi Yarına randevu aldım aslında ama iptal edip etmemekte kararsız kaldım karmaşık duygular içerisindeyim hem varsa öğrenmek istiyorum hemde yoksa üzülmek istemiyorum
Didem24 Ozlm7 Yaa çok tuhaf gerçekten genel olarak herkeste bi gecikme var bu ay sanırım hakkımızda hayırlısı diyelim
Didem24 Dilaradefe28 Benımde çok minimal pembemsi bi akıntı geldi biraz önce eşim bugün kan ver diyo ama benim umudum gitti gibi regl olcam sanırım
Ozlm7 Didem24 regl oldunuz sanırım siz devamı geldi kanamanızın, devam etmezse belki yerleşmedir🙏🏻 bakalım ya hayırlısı 6. Günde negatifti bugün de 9. Gün daha bakmadım ama çıksa 6. Günde çıkar diye düşünüyorum
br2023 Didem24 Cnm geç döllenme fln olabilir erken gebelik testi yap çıkmazsa birkaç gün daha bekle kan ver sonra ☺️
Didem24 br2023 Akşam beta baktırcaz eşim artık netlik kazansın diye tutturdu ama pembemsi akıntıdan sonra güvenemiyorum
Didem24 Ozlm7 Bende olsa çıkardı diye düşündüm başta 3 gün geçince test yapmıştım ama olmayınca umudum artmıştı ama pembemsi akıntı sonrası güvenemiyorum inşallah yerleşme kanamasıdır ama bilmiyorum duygularımı tarif edemiyorum 🥺