imbrosmerve Beybitooo kız ben 3 ayda 3 kilo mu alınır diye kendimi yiyorum😂😂 yok dikkat etmem lazım ya, inşallah 10 kilodan fazla almamayı hedefliyorum😂😂
Beybitooo imbrosmerve alırsın alırsın çünkü büyüdükçe daha çok yediriyor hep aç gibi oluyor insan yetmiyor yediğin 😂
imbrosmerve Beybitooo dikkat etmemiz lazım ya fazlası da bize yük yani😂 bakalım inşallah gerektiği kadar alırım, alırız😂🌸👼🏻🤲🏻
melek87 Beybitooo aynen sezeryan yüzde seksen kız dedi ama 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım kısmet değişmez umarım🙂
hurremkrbg Cinsiyet öğrendiniz mi kızlar? Ben 12+3te gittim ama bebiş göstermedi kendini pozisyondan dolayı göremedi doktor
Beybitooo Kubraygt sizinde mi sezaryen ben 9 Ağustos istiyorum o zamana kadar ne olur ne biter bilmiyorum ama bekler inşallah 😂 erkek dedi 2 doktor değişmezse bakalım paşamız 🥰
Kubraygt Beybitooo evet ilk oğlumda sezaryen olmuştu bu da öyle olacak bize de erkek gibi dendi ama salı yine gidcm dönmüştr belki😅😅
Tugce_7 Beybitooo 14 olduk ikinci bebiş bi kızım var şimdi oğlum olacak karnım çok çabuk çıktı heyecan fazlaca var herşey yolunda🫶🏻😍
Beybitooo Tugce_7 ay benimde kızım var bizede erkek dedi doktor ama ben hiç bişey yemediğim için karnım çıkmıyor 🥹
ucuncuyeanne Beybitooo 12+2 yim bende Üçüncü gebeliğim diğerlerinde doğum yapana kadar mide bulantısı kusma devam etmişti. Çok şükür bu biraz daha hafif geçiyor şimdilik 😊
Merymee 13+4 malesef bulantılar kesilmedi 3.gebeliğim bu,hepsinde yaşadım ama ilk çocuğumda çok kötüydüm.
Beybitooo Merymee bende kızımda çok rahattım hiç bilmedim bu zor geçiyor bulantıdan hiç bişey yiyemiyorum
Newmom1234 Sariilayda16 Aynı tarihteyiiz ben de 3 kilo aldım ama tutuyorum boğazımı tutmasam uçup gidecek gibi geliyo 😭