Beybitooo Kızlar nasıl gidiyor 2.çocugum ama ilkinden daha heyecanlıyım günler geçmiyor sanki akşam bulantılarım devam ediyor kızımda şimdiye 5 kilo almıştım bunda hiç almadım alamıyorum 🫠
Ceylin07 Beybitooo benim de 13+5 arada koku hassasiyeti oluyor akşamları hafif mide bulantısı oluyor 1 kilo aldım sadece
Sariilayda16 Beybitooo ilk gebeliğim şimdiden 5 kilo aldım ya nasıl önüne geçeceğim bu kilo alımınınnnn 😂🤣🥲
tubik_ Beybitooo 2. Gebeliğim. Zor geçiyor, baş dönmem ve bulantım beni mahvetti. Kızım aralık da doğmuştu. Bu bebeğim ağustosa da olacak yaza ölürüm herhalde 😂
Seymaduman Beybitooo ilk once 27 augustos dediler sonra gittim 25 agustosa cektiler bi kac gun onde geliyor dedi bakalim 3 hafta sonra yine gidecem ne diycekler 🫣
Beybitooo Sariilayda16 ay ne güzel ya keşke bende alsam alamadıkça strese giriyorum çok güzel bişey bence 🫠
Beybitooo tubik_ gerçekten bende öyle kaç kere hastanelik oldum bilmiyorum baş dönmesi artık normal geliyor tansiyonumun düşüklüğünden ölçemiyorlar 🤦🏻♀️ kızımda o kadar rahattı ki cinsiyetiniz belli mi
Sariilayda16 Beybitooo ya bence daha çok erken 11+5 ve 5 kilo aldım doğuma kadar daha 10 kilo alırım herhalde bu gidişle 10 alırsam yine iyi 🥲🤣
Beybitooo Sariilayda16 ben kızımda 20 kilo almıştım kendi kilonuz çok yoksa hemen gidiyor doğumdan sonra 🫠
Newmom1234 Sariilayda16 Aynı tarihteyiiz ben de 3 kilo aldım ama tutuyorum boğazımı tutmasam uçup gidecek gibi geliyo 😭
Kuboss-98 Sariilayda16 benimde ikinci gebeliğim 13+2 . Prilam kullanıyorum sürekli . Oğlumda 22 kilo almıştım doğuma kadar . Bakalım bunda ne olacak. Şuan 3 kilo ile devam ediyorum. 10 15 Ağustos arası doğum inşallah
Nurci Bende 12 haftalık oldum ikinci hamileliğim ilkinde asla böyle değildim mide bulantısı gece gündüz fark etmiyor beni mahvetti 1,5 kilo aldım
-ilknur-12 Hafta bizde ağustos kısmetse , oğlum martta 3 yaş olacak . Bende bunda niyeyse bi heycanlıyım . İlkte bilmiyorduk ondan heralde 😂 bende bunda henüz kilo almadım ama karnım top gibi çıktı bi anda. Ama haddinden fazla kusmam var . Yani bulantı hapları bile işe yaramıyor 🤦🏼♀️ oğlumda böyle değildi . Kısmet sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🙏🏻
Beybitooo -ilknur-12 herkesin ikinci farklı olmuş bende kızımda çok rahattım hiç hissetmedim bunda midem Bulancak diye bişey yemeye korkuyorum benim kızımda 3,5 yaşında o da benden heyecanlı🥰
imbrosmerve Beybitooo 13+1 bugün ve ben 3 kilo aldım😂 hiç mide bulantısıdır koku hassasiyetidir hiçbi şikayetim olmadı çünkü, hep iştahım çok açıktı yedim de yedim heh noldu şimdi😂😂 aldım kiloları
Beybitooo imbrosmerve kız ne güzel vallahi doya doya yemek yemeyi özledim bide çok severim yemek yemeyi kızımda 20 kilo almıştım doğuma kadar şimdi korkuyoruz çocuk büyümeyecek diye 😂
melek87 Beybitooo 13+ 1 olduk bizde 2.cocugum ağustosun ilk haftası gibi doğum kismetse bende hiç kilo almadım ama bulantim gun boyu devam ediyo hapta kullanıyorum ama ne fayda gerçekten her hamilelik farklı oluyormuş.
mor_menekse Beybitooo 13+6 benimde ikinci gebeliğim bir kızım var çok şükür.bunda daha cinsiyeti ogrenemedik yarın gideceğiz bakalım gösterecek mi ☺️hiç kilo almadım daha kızımda da böyle olmuştu. Bulantılarımil bitti çok nadir hafif oluyor