Meva50 EsmaK inşallah canım bi sorun olmazsa normal istiyorum bende ama tabi bebeğin sağlığıda önemli hayırlısı olsun bakalım ☺️❤️
Meva50 EsmaK bende çok korkuyorum 🤭🤭 allah yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻 Birbirimizi yine haberdar edelim ☺️☺️ Whatsap grubumu kursak kızlar ☺️☺️
EsmaK Meva50 olabilir🤗 aynen haberleşelim zaten yakın evlerimiz muhtemelen allah kurtarsın hepimizi❤️
Cnsumut Korkmayın kızlar 😊 rahat olun oluyo geçiyo o an 😊 doğumdan sonrası daha zormuş 😔yani benim için öyle.göğüslerim doldu şişti vs 1 haftadır öldüm ağrıdan
MerveAvc Cnsumut ya benmde bugun sertleşti zaten uçları da felaket doğum sancısı gibi sızlıyor. Sen korse kullanıyor musun canm ya ben sormadım çoğu kişi sar diyor
Kader5516 Cnsumut hadi ya niye öyle olduki haşlanmış lahana yaprağı koyun diyorlar bilmiyorum bu mevsimde bulmak da zor Allah yardımcın olsun canım 🙏🏻
Meva50 MerveAvc canım bebek ememese bile göğsünü sağarak boşalt birikmesin süt ılık suyla yıka göğsünü
Cnsumut Kader5516 sağol canım herşeyi denedim lahana vardı evde onu da yaptım hasteneye de gittim gnel cerraha yok yani 😔 uçlarım yara oldu 😔
MerveAvc Cnsumut benim taş gibi oldu kenarında da bir sertlik var uçları zaten sorma sağayım dedim daha çok catladı kanadı ılık havlu koydum bende gecede ateş gbi yanıyor napcaz bunlarla bilmiyorum ya😢