MerveAvc Cnsumut 3110daydım 3 gibi saynur hoca geldi taburcu etti 4e kdr falan oradaydık aslında kısmet olmadı ben de girmedim hiç uygulamaya görmemişim kusura bakma inşallah dışarda görüşelim ya da eve de beklerim canım cok sevindim cok sağ ol😊
EsmaK Meva50 evet gerçekten öyle ama benim hep aşagıdaydı bebeğim Yeliz hoca şaşırıyordu 😂😂 bakalım hayırlısı artık iyice korkmaya başladım bir yandan da heyecanlıyım 🙈 senin de normal olur insallah ya😍
Meva50 EsmaK benimde şimdilik normal ama daha açıklığıma falan bakmadı öatı muayenesi yapmadı hiç ünal bey 🤷🏼♀️ Bende çok endişeliyim heyecanlıyım tüm duyguşar karışık😂😂sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah 🤲🏻
EsmaK Meva50 normalde banada haftaya bakacaktım 38 de dedi Yeliz hoca ama nst de düzenli hafif sancı çıkınca çatıya da baktı iyi ki baktı yani☺️ Sana da haftaya bakar cnm bence hayırlısı olsun insallah sen normal mi istiyorsun?
MerveAvc Meva50 ben çatı muayenesi oldum ertesi gün nişanım geldi tetiklediğini düşünüyordum ama saynur hoca senin zaten açıklığın vardı dedi zamanı gelmiş demek ki doğdu kakasını etti oraya🙈
Meva50 EsmaK inşallah canım bi sorun olmazsa normal istiyorum bende ama tabi bebeğin sağlığıda önemli hayırlısı olsun bakalım ☺️❤️