EsmaK Kader5516 yok kuzum ama çok tatlı bir bebek hoşuma gittiği için koydum inş benim kızım da böyle tombiş olur☺️
Ruzgar_1405 @Cnsumut @Dilekulgtt @EsmaK Kızlar Adatıp tan ayrıldığımdan beri bakamadıydım baya şeyler olmuş🥰okudum tek tek. Maşallah peş peşe doğumlar var gözümüz aydın olsun ❤️ Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 32+3 günlüğüz biz de 😊 Preeklampsi riskinden dolayı takipli devam ediyoruz. Her şey normal şükür.
EsmaK Ruzgar_1405 canım rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin baya büyümüş bebeğin çok şükür ☺️
Kader5516 EsmaK oo bitmiş senin sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım 🙏🏻 benim daha 33+4 azcık daha var 😊
Ruzgar_1405 EsmaK Evet çok şükür kuzum 🤲😊 senin de doğum yaklaşmış bir avazda sağlıcakla doğsun inşallah 🤲
EsmaK Kader5516 amin insallah sancım var zaten beklemedeyiz artık premsesi☺️☺️ Senin de çabucak geçsin insallah😘
EsZe Birkaç gündür okumamışım burayı doğumlar olmuş 😊 sağlıkla büyütün evlatlarınızı inşallah. Darısı bizim başımıza. Ben daha 30+4’üm 😀 sanırım en sona ben kalıyorum
Ruzgar_1405 Dilekulgtt Çentikler çok şükür ki olumsuz etkilemedi bebişleri 😊🤲 ben salı devlete gittim 1983 gr olmuş.
EsZe Dilekulgtt di mi yaa. Yaz meyveleriyle diyet ne mümkün 😀 dondurma da en masum tatlılardan zaten 😬