YadeOmer Dilekulgtt çentik için saynur hoca bana coraspin verdi canım içiyorum iki aydır,kanımı sulandırsın ve kan akışı kolaylaşsın diye 32. Haftada bırakcaz dedi. 2 aydır kullanıyorum
Dilekulgtt Yine yeni kadin dogum doktoru gelmis 😊 neslihan hoca gittikten sonra kimse tutunamadi orda 😂
Dilekulgtt Cnsumut insllah kalirda yeni hastalar ona gider yeliz hocada biraz rahatlar bizde sira beklemekten rahatlariz 😂
EsmaK Dilekulgtt canım geçmiş olsun bende grip olmuştum sadece parol kullanmıştım çok basım ağrıyınca onun haricinde bardak bardak portakal suyu ıhlamur bal içtim su içtim çok şükür bir kaç günde atlattım😌
Cnsumut Dilekulgtt bende parol kullanmıştım çok ağrım olduğunda.bol bol sıvı tüketmeye çalış ☺️ Bide zencefil falan içebilirsin taze zencefilin suyunu sık 1 çay kaşığı onu iç direk bana Yeliz hoca öyle demişti
Cnsumut Dilekulgtt evet doğru canım benimde her yerim ağrımıştı ağlıyordum artık iyileşmek istiyorum diye.greyfurt falan çok yiyorum limon falan onlar koruyo herhalde.o tarz şeyler yemeye çalış veya portakal nar suyu çok tüketiyorum Dene sende bakalım
Dilekulgtt Cnsumut bebise olmustur ta benim grip gecmedi sali gunu hastaneye gidicem bakalim soylerim hocaya